Ελλάδα

Τρίκαλα – Νέα ανατριχιαστικά στοιχεία για τον 29χρονο αστυνομικό

15.11.2021 | 17:30 Eνσωμάτωση

Σοκ στα Τρίκαλα από την καταγγελία της 23χρονη μητέρας ότι ο εν διαστάσει σύζυγος της, αστυνομικός στο επάγγελμα κακοποίησε σεξουαλικά την 4χρονη κόρη τους.

Η ανήλικη είχε περάσει το προηγούμενο σαββατοκύριακο στο πατρικό σπίτι του πατέρα της σε χωριό των Τρικάλων, με την μητέρα της να διαπιστώνει τραυματισμό και ερυθρότητα στην ευαίσθητη περιοχή της. Ύστερα από εξετάσεις της μικρής από γυναικολόγο, κατήγγειλε τον 29χρονο εν διάσταση σύζυγο της για σεξουαλική κακοποίηση της 4χρονης.

«Αρνείται πλήρως, την τέλεση οποιασδήποτε αξιόποινης πράξης, πολύ δε περισσότερο μιας ιδιαίτερα ατιμωτικής και απαξιωτικής πράξης, όπως αυτή για την οποία κατηγορείται σε βάρος του ανήλικου παιδιού του», δήλωσε ο δικηγόρος κατηγορούμενου, Γιώργος Παναγιώτου.

Ανατριχίλα προκαλούν οι περιγραφές της 4χρονης για το τι συνέβη στο σπίτι του πατέρας της, όπου με βοήθεια του ψυχολόγου έδειξε με τα χέρια πως ο πατέρας της την θώπευσε πάνω στο καναπέ, ενώ το παιδάκι γεμάτο ενοχές ανέφερε «με πείραξε ο μπαμπάς»».

«Η ανήλικη είπε κάποια πράγματα και αυτά θα ελεγχθούν. Με ποιόν τρόπο ειπώθηκαν, σε ποιο χρόνο και για ποιό λόγο ειπώθηκαν. Αυτό είναι στοιχείο της δικογραφίας και αυτό ερευνάται στο παρόν στάδιο από την κύρια ανάκριση που διενεργείται», συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

«Μην πεις τίποτα σε κανέναν»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος φέρεται ότι ασέλγησε πάνω στην μικρή του κόρη και πριν ένα χρόνο σε διακοπές τους στην Κρήτη, ενώ ασκούσε ψυχολογική πίεση στο παιδί και της έλεγε «να μην πει τίποτα σε κανέναν». Σύμφωνα με οικογενειακό φίλο, ο αστυνομικός είχε βίαιο χαρακτήρα, τσακώνονταν συχνά με την πρώην γυναίκα του ενώ αντιμετώπιζε προβλήματα με ουσίες και αλκοόλ.

«Από την αρχή της σχέσης υπήρχαν διάφορα προβλήματα και λίγο ο χαρακτήρας του, με τα προβλήματά του, με τις εξάρσεις του και με το ποτό και ίσως ενδεχομένως και με κάποια χρήση ναρκωτικών που ούτως ή άλλως είχε συλλήφθη με μια μικρή ποσότητα», λέει ένας οικογενειακός φίλος.

Ο 29χρονος το 2018 είχε συλληφθεί για κατοχή ναρκωτικών, ενώ παλιότερα υπηρετούσε στην ασφάλεια της Βουλής, όπου απομακρύνθηκε το 2013.

«Μιλάμε για κάτι όμως για το οποίο δεν έχει καταδικαστεί, ειλικρινώς δεν πρέπει να αναφέρονται γεγονότα του παρελθόντος για τα οποία ο άνθρωπος δεν έχει καταδικαστική κρίση», λέει ο δικηγόρος του κατηγορούμενου.

Φίλη του αστυνομικού, υποστηρίζει ότι είναι αθώος και όλα γίνονται για την επιμέλεια του παιδιού.

«Η συγκεκριμένη γυναίκα έχει σοβαρό πρόβλημα. Όσο για τον αστυνομικό προέρχεται από μία πολύ σοβαρή οικογένεια. Όλα γίνονται για το ποιος θα πάρει το παιδί. Ας περιμένουμε λίγο να δούμε την εξέλιξη»,  λέει μία φίλη του αστυνομικού.

Ο 29χρονος πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη, ενώ η 4χρονη θα εξεταστεί ξανά από τον ανακριτή παρουσία παιδοψυχολόγου.

«Για να είμαι ειλικρινής έπαθα σοκ με το όλο θέμα. Έχουν χωρίσει εδώ και περίπου 3 χρόνια. Ούτε κατά διάνοια δεν είναι αλήθεια όλο αυτό που έχει βγει στο φως της δημοσιότητας», επιμένει η φίλη του αστυνομικού.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 15/11/2021