Ελλάδα

Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι – Γυναίκα τραυμάτισε άνδρα στο στομάχι

11.11.2021 | 17:03 Eνσωμάτωση

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι στο Χαλάνδρι όταν έπεσαν πυροβολισμοί, με μια γυναίκα να πυροβολεί και να τραυματίζει στο στομάχι έναν άνδρα.

O άνδρας, γιατρός στο επάγγελμα, μεταφέρθηκε εν ζωή στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», ενώ η δράστρια, αλβανικής καταγωγής, έχει προσαχθεί από τους αστυνομικούς και εξετάζεται στην Ασφάλεια ΒΑ Αττικής.

Σύμφωνα με τους γιατρούς που παρέλαβαν τον οφθαλμίατρο στο νοσοκομείο, τα τραύματα είναι σοβαρά, ωστόσο φαίνεται πως δεν απειλείται η ζωή του.

Το περιστατικό συνέβη στην πιλωτή της πολυκατοικίας, με το ανήλικο παιδί τους να είναι μπροστά στους πυροβολισμούς, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που η γυναίκα απείλησε τον γιατρό.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του 68χρονου γιατρού Αλέξανδρος Αλεξανδράκης, που μίλησε ζωντανά στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο, η δράστρια είναι η μητέρα του παιδιού που απέκτησε μέσα από εξωσυζυγική σχέση με τον γιατρό και την επιμέλεια του οποίου πήρε μέσω δικαστηρίου ο 68χρονος.

«Τον είχε εξαπατήσει ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά, όμως έμεινε έγκυος και τότε άρχισε να τον εκβιάζει. Έχει καταδικαστεί μάλιστα για εκβίαση» σημείωσε ο κ. Αλεξανδράκης, προσθέτοντας ότι η συγκεκριμένη γυναίκα ήταν μια «περίεργη» προσωπικότητα, ενώ υπήρχαν και πληροφορίες ότι είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 11/11/2021