Ελλάδα

Ευα Μπουντούρη – Βασανιστικά ερωτήματα για τον θάνατο της 40χρονης ραδιοφωνικής παραγωγού

11.11.2021 | 17:37 Eνσωμάτωση

Με την ποιότητα και το ηχόχρωμα της φωνής της, κυνήγησε και κέρδισε το παιδικό της όνειρο. Μια καριέρα στο ραδιόφωνο που αγαπούσε από μικρή. Μια πορεία που τελείωσε πρόωρα, άδικα και αναπάντεχα, μαζί με την ίδια της τη ζωή. Ο θάνατός της στα 40 της χρόνια, προκαλεί θλίψη σε στενούς συγγενείς, που ζητούν απαντήσεις σε μια σειρά από βασανιστικά ερωτήματα.

Η Εύα Μπουντούρη έπεσε σε κώμα μετά από χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι και δεν επανήλθε στη ζωή. Με τους δικούς της ανθρώπους που θρηνούν να ζητούν να μάθουν τι έφταιξε και η ραδιοφωνική παραγωγός, άφησε την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο.

Η αντίστροφη μέτρηση της ζωής της ξεκίνησε πριν από λίγο διάστημα όταν η 40χρονη διαγνώστηκε με ανεύρυσμα. Με προτροπή του γιατρού της συμφώνησε να χειρουργηθεί, αλλά μετά την επέμβαση δεν επανήλθε ποτέ.

Όπως μας λένε άνθρωποι από το περιβάλλον της, η 40χρονη δεν είχε αισθανθεί το παραμικρό από το ανεύρυσμα. Δεν είχε παραπονεθεί και δεν είχε παρουσιάσει κανένα σύμπτωμα που να την κάνει να ανησυχήσει. Έπρεπε όμως να χειρουργηθεί ώστε να μην κινδυνέψει στο μέλλον, όπως της είπε ο γιατρός της.

Το αναπάντεχο τέλος της, προκάλεσε ένα κύμα συγκίνησης που απλώθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Εν Λευκώ» που εργαζόταν τα τελευταία χρόνια, μέχρι τη Λάρισα που είχε ξεκινήσει την καριέρα της, με θάρρος και πείσμα.

Η πορεία που ονειρευόταν έχει ήδη ξεκινήσει και μετά τη Λάρισα σειρά έχει η Αθήνα.

Με το χαμόγελό της κερδίζει φίλους και με την ηρεμία της πίσω από το μικρόφωνο, όλο και περισσότερους ακροατές. Μια γυναίκα βαθιά καταρτισμένη στη μουσική, με άφθονο χιούμορ που δεν είχε διστάσει να μιλήσει για τις ατυχίες, ακόμα και τα λάθη στην πορεία της.

Η Εύα Μπουντούρη έφυγε πριν προλάβει να μεγαλώσει. Μετά από μάχη 15 ημερών των γιατρών να την επαναφέρουν από το κώμα λύγισε, με τους δικούς της ανθρώπους να προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν το τραγικό χτύπημα της μοίρας.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 11/11/2021