Ελλάδα

Βόλος – Σκότωσε με 42 μαχαιριές τη νονά του

08.11.2021 | 17:29 Eνσωμάτωση

Βρήκε τον θάνατο από το χέρι του βαφτισιμιού της με 42 μαχαιριές στον θώρακα, στο λαιμό και στην κοιλιακή χώρα. Μια από τις αγριότερες δολοφονίες κρυβόταν πίσω από την εξαφάνιση της 75χρονης γυναίκας στην Νέα Ιωνία του Βόλου.

Ο 39χρόνος ζητούσε συχνά χρήματα από την νόνα με συχνές επισκέψεις στο σπίτι του. Το απόγευμα όμως της Πέμπτης στις 4 Νοεμβρίου, η 75χρονη αρνήθηκε να του δώσει λεφτά με αποτέλεσμα ο βαφτισιμιός της αν της επιτεθεί με ένα μαχαίρι, χτυπώντας της με μανία 42 φορές.

Την τύλιξε με κουβέρτα και την έκρυψε στο υπόγειο

Με απόλυτη ψυχραιμία, στην συνέχεια ο 39χρόνος προσπάθησε να εξαφανίσει το πτώμα της νόνας του. Έβαλε μονωτική ταινία στο κεφαλιού της ηλικιωμένης και έβαλε σακουλές σκουπιδιών στα πόδια του θύματος. Στη συνέχεια τύλιξε το πτώμα με σεντόνια και κουβέρτες και το μετέφερε σε αποθήκη στο υπόγειο της πολυκατοικίας.

Στη συνέχεια ανέβηκε ξανά στο διαμέρισμα της 75χρόνης και σφουγγάρισε τον χώρο για να εξαφανίσει τα ίχνη του. Λίγες ώρες μετά τη δολοφονία επικοινώνησε με την σύζυγο του στην οποία είπε πως σκότωσε την νονά του επειδή δεν του έδωσε χρήματα.

Τραγική φιγούρα ο γιος της 75χρόνης που βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο κατά τη διάρκεια της δολοφονίας της μητέρα τους και δεν μπορούσε να τη βοηθήσει λόγω σοβαρλων προβλημάτων υγείας.

Ο 39χρονος στο παρελθόν έχει απασχολήσει για υποθέσεις εκβιασμών και αναζητείται από τις Αρχές.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 08/11/2021