Ελλάδα

Μητέρα 44χρονου- «Δεν περίμενα και το δικό μου το παιδί να φτάσει σε αυτό το τέλος»

08.11.2021 | 17:39 Eνσωμάτωση

Λίγες ώρες μετά τη σύλληψη των δύο δραστών που λήστεψαν και σκότωσαν τον 44χρονο υπάλληλο καταστήματος ψιλικών στη οδό Γρ. Λαμπράκη στην Τούμπα, η μητέρα του φιλοξενήθηκε στην εκπομπή LIVE NEWS και εξέφρασε δημόσια την ευγνωμοσύνη της για τη σύλληψη τους.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και την αστυνομία που έκανε τη δουλειά της. Δικαιώθηκε το παιδί μου. Πιάσανε τους δολοφόνους. Η ψυχούλα του να ηρεμήσει και η δικιά μου η ψυχή», δήλωσε συντετριμμένη η μητέρα του 44χρονου που έχασε τη ζωή του στη ληστεία μετά φόνου.

«Ευχαριστώ όλη την αστυνομία, τα κανάλια και όλο τον κόσμο που στηρίξανε το παιδί μου», πρόσθεσε η μητέρα του 44χρονου.

«Κάθε μέρα σας έβλεπα στην εκπομπή. Δεν έχανα επεισόδιο σας. Δεν περίμενα. Ξέρω ότι όλα τα παιδιά του κόσμου τα σκοτώνουν. Δεν περίμενα και το δικό μου το παιδί να φτάσει σε αυτό το τέλος», σημείωσε.

Το ευχαριστώ στην ελληνική αστυνομία εξέφρασε και ο θείος του θύματος Άρης Κουίνογλου.

Σύμφωνα με το δημοσιογράφο του MEGA Μαρίνο Αλειφέρη  οι δύο συνεργοί είχαν πραγματοποιήσει και άλλες ένοπλες ληστείες.

Αναλύοντας το βίντεο ντοκουμέντο οι δύο ληστές συνήθισαν να κρατούν τσάντες και να προσποιούνται τους άστεγους εξασφαλίζοντας την κάλυψη τους.

Μετά τη ληστεία οι δύο ληστές πέταξαν στα σκουπίδια το όπλο του εγκλήματος, σταμάτησαν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα και από το αποτύπωμα στην πεσμένη τσάντα πρόδωσε το γεννητικό υλικό του συνεργού και η αστυνομία μετά από 10 ώρες ανάκρισης έφτασε και στο δολοφόνο.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 08/11/2021