Κόσμος

Αυστραλία – Συγκίνηση για τη σωτηρία της μικρής Κλίο

04.11.2021 | 20:38 Eνσωμάτωση

Ανακούφιση σκόρπισε στην Αυστραλία η είδηση πως η τετράχρονη Κλίο, που είχε απαχθεί πριν από 18 μέρες, βρέθηκε σε ένα σπίτι σώα και αβλαβής. Το κοριτσάκι έτρεξε να κρυφτεί στην αγκαλιά της μαμάς του, κρατώντας ένα κόκκινο μπαλόνι, ενώ αίσθηση προκαλεί η εμμονή που είχε με τις κούκλες ο άνδρας που συνελήφθη για την απαγωγή.

Τα λόγια της μικρούλας μελωδία στα αυτιά των αστυνομικών. 18 μέρες αγωνίας. Μετά από πληροφορία γείτονα οι αστυνομικοί εισβάλουν στο σπίτι του υπόπτου και βρίσκουν το κοριτσάκι. Με κομμένη την ανάσα περιμένουν να τους πει αν είναι η Κλίο. Το ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή του εντοπισμού της τετράχρονης, συγκλονίζει.

Ηχητικό ντοκουμέντο αστυνομίας
Την βρήκαμε…Την βρήκαμε…
Γεια σου, μωρό μου…
Πώς σε λένε;Είσαι εντάξει…Πώς σε λένε;Πώς σε λένε, γλυκιά μου;
Ονομάζομαι Κλίο…
Ονομάζεσαι Κλίο…
Είσαι μια χαρά, μωρό μου…Γεια σου, Κλίο…

Η Κλίο έμεινε για λίγες ώρες στο νοσοκομείο και αμέσως μετά το αγγελούδι βρέθηκε στην αγκαλιά της μαμάς του κρατώντας ένα κόκκινο μπαλόνι.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι έχουμε υπό κράτηση έναν άνδρα από το Κάρναρβον που ανακρίνεται από τους ντετέκτιβς. Θα έχουμε πιο πολλά να πούμε για τη διάσωση της Κλίο όσο προχωράει η μέρα. Καλώς όρισες σπίτι σου, Κλίο», ανέφερε ο επικεφαλής της έρευνας.

Ο 36χρονος Τέρενς Κέλι που συνελήφθη για την απαγωγή της 4χρονης αυτοτραυματίστηκε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση και εδώ τον βλέπουμε μέσα στο ασθενοφόρο. Εντύπωση έχει προκαλέσει η εμμονή του Κέλι με τις κούκλες. Έχει ψεύτικους λογαριασμούς στα σόσιαλ μίντια για τις κούκλες του που τις αποκαλούσε οικογένεια. Η Κλίο βρέθηκε σε ένα δωμάτιο του κλειδωμένου σπιτιού με τα φώτα ανοικτά να παίζει με τις κούκλες.

Ο Κέλι εμφανίστηκε στο δικαστήριο ξυπόλητος και έδειξε πως δεν έχει καταλάβει τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.
Η τετράχρονη είχε εξαφανιστεί στις 16 Οκτωβρίου από ένα απομακρυσμένο κάμπινγκ της Αυστραλίας, όπου είχε κατασκηνώσει μαζί με την οικογένειά της.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 04/11/2021