Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης – Έκκληση στους ανεμβολίαστους πολίτες να σπεύσουν να εμβολιαστούν – Απόψε η συνέντευξη στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA

03.11.2021 | 12:58 Eνσωμάτωση

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε από το βήμα της Βουλής για την πανδημία. Σήμερα ο Πρωθυπουργός θα βρίσκεται στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA στις 19.40 για μια εφ΄όλης συνέντυξη για όλα τα θέματα που απασχολούν την κοινωνία.

Για μία ακόμη φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης απηύθυνε έκκληση σε όσους ακόμη δεν έχουν εμβολιαστεί να κάνουν αυτό το βήμα αύριο κιόλας.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν χθες και ζήτησε από όσους διστάζουν μέχρι τώρα, να εμβολιαστούν για να πάψουμε να θρηνούμε ζωές και να μειωθεί η πίεση στα νοσοκομεία μας.

Παράλληλα ζήτησε από όσους έχουν κλείσει 6μηνο από τον εμβολιασμό τους να κάνουν την 3η δόση και τόνισε ότι πρέπει να ενταθούν οι εμβολιασμοί κυρίως στους ηλικιωμένους.

Απόψε ο πρωθυπουργός θα δώσει συνέντευξη στο MEGA και αναμένεται να αναφερθεί σε όλα τα θέματα, με αυτά της πανδημίας και της οικονομίας να είναι στο επίκεντρο.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 03/11/2021