Πολιτική

Ανδρέας Λοβέρδος – «Θα έχουμε μεγαλύτερη συμμετοχή από τις εκλογές του 2017»

03.11.2021 | 13:33 Eνσωμάτωση

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διεργασίες στο ΚΙΝΑΛ για την ανάδειξη νέου προέδρου και οι υποψήφιοι επιδίδονται σε προεκλογική μάχη.

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη προχωρά ο Ανδρέας Λοβέρδος ένα μήνα πριν την εκλογική αναμέτρηση των υποψηφίων για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ στις 5 Δεκεμβρίου.

Ο κ. Λοβέρδος εκτίμησε ότι με τη δουλειά που θα γίνει, αρκεί να υπάρξει και κλίμα ενότητας θα υπάρξει μεγαλύτερη συμμετοχή σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές του 2017.

Αν εκλεγεί ο ίδιος τόνισε ο κ. Λοβέρδος θα επιστρέψει το κόμμα ως ΠΑΣΟΚ και θα αυξήσει τις δυνάμεις του θα γίνει κυρίαρχη δύναμη.

Παράλληλα, ο κ. Λοβέρδος έκλεισε την πόρτα και στη δεξιά και στην αριστερά, είπε και σε σχέση πάντα με την προοδευτική κατεύθυνση την οποία έχει χαρακτηρίσει ύποπτη πως «σε αυτή τη συγκυρία επειδή την έχει αξιοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας ως επιχείρημα, ουσιαστικά σε αυτή τη φάση στόχος είναι να φύγουμε από τη δημοκρατία του ενός κόμματος με κυρίαρχη δύναμη τη ΝΔ, να αυξήσουμε δυνάμεις στις επόμενες εκλογές με την απλή αναλογική να μην σχηματιστεί κυβέρνηση και στις επόμενες εκλογές να βγει το ΠΑΣΟΚ πιο ενισχυμένο»

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 03/11/2021