Αθλητικά

Έπαυσαν τον προϊστάμενο αδειοδοτήσεων – Σε καθεστώς τρόμου το ποδόσφαιρο

02.11.2021 | 21:09 Eνσωμάτωση

Και την ώρα που τα αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου κουνάνε το σεντόνι, στο εσωτερικό η εσωστρέφεια συνεχίζεται με την ΕΠΟ να συνεχίζει τις απίστευτες επιλογές της. Αυτή τη φορά έπαυσε τον προϊστάμενο αδειοδοτήσεων, επειδή έκανε το λάθος να υπογραμμίσει τις παράνομες αδειοδοτήσεις σε ομάδες της Super League 2.

Το τελευταίο καθεστωτικό κατόρθωμα της ΕΠΟ να παύσει από τη θέση του τον Γιώργο Δημητρίου, μέχρι χθες προϊστάμενο αδειοδοτήσεων, δεν εκπλήσσει κανέναν. Αυτές είναι οι πρακτικές κουκουλώματος, καθώς ο Γιώργος Δημητρίου δεν ήθελε να κατοχυρώσει την παρανομία της διοίκησης της Ομοσπονδίας με τις αδειοδοτήσεις των ομάδων που μετακόμισαν από την Football League στην Super League 2. Και το πλήρωσε δια του αποκεφαλισμού.

Αντικαταστάτης του ο Βασίλης Σαράκης από τη νομική υπηρεσία που στην τελευταία εκτελεστική ζήτησε να δικαιολογήσουν την απόφαση. Στην ίδια συνεδρίαση που ο Μάκης Γκαγκάτσης φώναξε ότι ντρέπεται που είναι μέλος αυτής της ΕΠΟ.

Εν ολίγοις, ήθελε η ΕΠΟ να επιτρέψει στο Αιγάλεω και άλλες ομάδες να κάνουν μεταγραφές και να συμμετάσχουν κανονικά στο πρωτάθλημα της Super League 2, δίχως να πληρούν τις προϋποθέσεις.

Ακολούθησε η προσφυγή Κούγια στο διαιτητικό. Η οριστική και αμετάκλητη απόφαση που έλαβαν την υπ´αριθμό 22/14.09.2021 καταφανώς παράνομη απόφαση, μέσω της οποίας επιχειρήθηκε να καταργηθεί, ειδικά και φωτογραφικά για δέκα ομάδες, η διαδικασία της αδειοδότησης για τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Μετά την απόφαση της δικαιοσύνης είναι απίστευτο ότι αυτοί οι κύριοι, οι σημερινοί διοικούντες, παραμένουν στις θέσεις τους.

Όσο απίστευτος είναι ο τρόπος δημιουργίας της συγκεκριμένης κατηγορίας από την πολιτική ηγεσία δια της αναδιαρθρώσεως. Την ώρα που εκκρεμεί η εφαρμογή της πολύπαθης ολιστικής μελέτης από τις διεθνείς ομοσπονδίες για το βουτηγμένο στην αμαρτία ελληνικό ποδόσφαιρο.

Videos & Απoσπάσματα από Αθλητικές Ειδήσεις - 02/11/2021