Αθλητικά

Η φάρσα του Λούις Χάμιλτον σε μικρούς θαυμαστές του

02.11.2021 | 21:15 Eνσωμάτωση

Σε άλλα θέματα από το εξωτερικό θα δούμε έναν 97χρονο να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του και να παίζει τένις με το Ναδάλ, αλλά και την φάρσα του Λιούις Χάμιλτον σε μικρούς θαυμαστές της Φόρμουλα 1.

Ο Λουίς Χάμιλτον μεταμφιέστηκε, έγινε ένας ηλικιωμένος μηχανικός και όντας αγνώριστος παρουσίασε το μονοθέσιο του σε 3 παιδάκια. Τα πιτσιρίκια μόλις το είδαν εντυπωσιάστηκαν. Χωρίς να ξέρουν φυσικά τι θα ακολουθήσει και το κυριότερο ποιος είναι ο μηχανικός.

Ο Χάμιλτον πλησίασε και εξήγησε στα παιδιά ότι κανείς δεν μπορεί να αγγίξει το μονοθέσιο του Βρετανού Πιλότου εκτός από τον ίδιο.

«Αυτό είναι το μονοθέσιο του Χάμιλτον και κανείς δεν μπορεί να το αγγίξει», ανέφερε ο μεταμφιεσμένος Χάμιλτον.

Στην συνέχεια όμως ο μηχανικός Χάμιλτον το άγγιξε, τα παιδιά γέλασαν και αφού του υποσχέθηκαν ότι δεν θα τον μαρτυρήσουν, ο σούπερ σταρ της Φόρμουλα 1 αποκαλύφθηκε και εκείνα έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

«Θέλω να κλάψω, θέλω να του σφίξω το χέρι. Είμαι σοκαρισμένος, έκπληκτος, έκθαμβος. Είναι σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», είπαν ενθουσιασμένα τα παιδιά.

Το όνειρο που έγινε πραγματικότητα έζησε στην Ισπανία και ο 97χρονος Λεονίντ Στανισλάφσκι ο οποίος κατάφερε να παίξει τένις με τον Ράφα Ναδάλ και να ανταλλάξει όμορφες μπαλιές με τον Ισπανό σούπερ σταρ.

«Μπορείς να παίξεις τένις ανεξάρτητα από την ηλικία που είσαι. Εγώ ξεκίνησα να παίζω τένις όταν ήμουν 30 χρονών και τώρα είμαι 97 χρονών και συνεχίζω να παίζω», δήλωσε ο Στανισλάφσκι.

Ο Στανισλάφσκι μάλιστα έχει μπει στο βιβλίο Γκίνες ως ο μεγαλύτερος εν ενεργεία αθλητής, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα ότι η ηλικία είναι μονάχα ένας αριθμός

Videos & Απoσπάσματα από Αθλητικές Ειδήσεις - 02/11/2021