Ελλάδα

Βασιλακόπουλος – «Θα ζητήσω αστυνομική προστασία»

31.10.2021 | 10:00 Eνσωμάτωση

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η επίθεση που δέχτηκε ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, καθηγητής Πνευμονολογίας, σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βασιλακόπουλος κατήγγειλε πως ζητήθηκε από συνάδελφό του να γίνει έλεγχος πιστοποιητικών εμβολιασμού και ύστερα η κατάσταση έλαβε απίστευτες διαστάσεις.

«Ήμασταν 20 περίπου λοιμωξιολόγοι. Είχαμε ένα συνέδριο στην Καλαμπάκα και επισκεφτήκαμε μία ταβέρνα. Ένας εκ των συναδέλφων μου πήγε στη διεύθυνση του μαγαζιού και ζήτησε να γίνουν έλεγχοι των πιστοποιητικών εμβολιασμών, καθώς βλέπαμε ότι δεν είχαν ελεγχθεί», είπε και πρόσθεσε πως αμέσως μετά, πιθανότατα ο γιος του ιδιοκτήτη πήγε στο τραπέζι τους και τους έδιωξε κακήν κακώς.

Στη συνέχεια περιέγραψε πως μόλις βγήκε από μαγαζί έπεσαν δύο πάνω του και του έσκισαν το πουκάμισο, με τους συναδέλφους του να επεμβαίνουν για να τον σώσουν.

Ο κ. Βασιλακόπουλος δήλωσε πως δεν θα υποβάλλει μήνυση, διότι στόχος του δεν είναι να τιμωρήσει και έκανε έκκληση στον κόσμο να εφαρμοσθούν τα μέτρα. Επιπλέον, έκανε γνωστό ότι θα ζητήσει αστυνομική προστασία, καθώς δέχεται συνεχώς απειλές και βρισιές, όπως για παράδειγμα «Βασιλακόπουλε ψόφα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι καταστηματάρχες είπαν πως γνώριζαν ότι θα έρχονταν οι λοιμωξιολόγοι στην ταβέρνα τους και δεν έκαναν έλεγχο, διότι γνώριζαν ότι είναι όλοι τους εμβολιασμένοι.

Videos & Απoσπάσματα από Χαμογέλα και Πάλι! - 31/10/2021