Ελλάδα

Ιεράπετρα – Εξιτήριο για τον 54χρονο γυναικοκτόνο – Την Τρίτη η απολογία του

31.10.2021 | 10:35 Eνσωμάτωση

Σήμερα το πρωί κάτω από άκρα μυστικότητα ο 54χρονος γυναικοκτόνος μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο στο αστυνομικό τμήμα. Θα κρατηθεί μέχρι την Τρίτη, όπου και οδηγηθεί στον εισαγγελέα στη Νεάπολη για να απολογηθεί.

Σε κλίμα βαθιά οδύνης πραγματοποιήθηκε η κηδεία της 48χρονης Νεκταρίας χτες στο χωριό Αμπελούζος στη Μεσσαρά, τον τόπο καταγωγής της. Όλο το χωριό, οι συγγενείς και οι φίλοι της ήταν εκεί και τη συντρόφευσαν στο τελευταίο της ταξίδι.

Το γεγονός που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν ότι η Νεκταρία αποφάσισε να συνεχίσει τη ζωή της. Το τι όπλισε το χέρι του ωστόσο θα το αποκαλύψει ο 54χρονος στην απολογία του.

Βίντεο Ντοκουμέντο – Η πορεία του συζυγοκτόνου στον τόπο του φρικτού εκλήματος

Ένα αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο που έχει το MEGA στην διάθεσή του, δείχνει τις κινήσεις του δράστη της νέας γυναικοκτονίας στην Ιεράπετρα. Το βίντεο ντοκουμέντο αποτυπώνει τον τρόπο που κινήθηκε ο δράστης 5 λεπτά πριν ειδοποιηθεί η αστυνομία για το φριχτό έγκλημα.

Σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Ιεράπετρας ο δράστης φαίνεται να κατευθύνεται προς τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που εργαζόταν η 48χρονη. Με την ανάλυση του υλικού δεν εντοπίστηκε να περνά από τον συγκεκριμένο δρόμο το αυτοκίνητο της πρώην συζύγου του, που σημαίνει ότι ακολούθησαν διαφορετικά δρομολόγια. Παρόλα αυτά ο δράστης φαίνεται να γνώριζε ακριβώς το μέρος που θα βρισκόταν η 48χρονη εκείνη τη χρονική στιγμή και άρα το είχε σχεδιάσει με ακρίβεια.

«Η μητέρα μας ήταν πάντα εκεί»

Στο MEGA μίλησε και η κόρη της αδικοχαμένης Νεκταρίας, η οποία περιέγραψε την αγάπη και φροντίδα που τους έδειχνε η μητέρα τους.

«Η μάνα μου δεν υπήρχε στιγμή που να έλειπε από δίπλα μας. Οτιδήποτε κι αν κάναμε, οτιδήποτε χρειαζόμασταν, είτε από ψυχολογική υποστήριξη, είτε χρηματική είτε νοσοκομειακή, ήτανε εκεί. Από τα χειρότερα μέχρι τα καλύτερα δεν υπήρχε περίπτωση να λείπει», δήλωσε η κόρη της.

Videos & Απoσπάσματα από Χαμογέλα και Πάλι! - 31/10/2021