Life

Τάσος Ιορδανίδης- «Η Γη της Ελιάς», είναι η πρώτη δουλειά που κάνω που έχει τόση μεγάλη απήχηση»

31.10.2021 | 16:11 Eνσωμάτωση

O Μάνος Βρεττάκος ή ο κατά κόσμον Τάσος Ιορδανίδης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Τι λες Τώρα» και μίλησε για τη προσωπική του ζωή, τα φοιτητικά του χρόνια και τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς».

«Ο τηλεθεατής χρειάζεται την ανατροπή και την έκπληξη να του έρχεται μπαμ στην οθόνη», δήλωσε ο ηθοποιός και πως προτιμά να μην αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την πλοκή της σειράς.

«Δεν θα μου πήγαινε. Δεν μου πάει η αυστηρότητα με τίποτα», τόνισε για τις σπουδές του στη Φιλοσοφική.

«Ευθύνεται η Σοφία η Βογιατζάκη η οποία είναι οικογενειακή φίλη, είχε έρθει σε μια θεατρική μου παράσταση στο σχολείο και μου είπε «πρέπει να γίνει ηθοποιός» και έδωσα εξετάσεις στη δραματική σχολή του Εθνικού», αποκάλυψε απαντώντας στην ερώτηση του συμφοιτητή του Κώστα Τσουρού στο πανεπιστήμιο.

«Η Σοφία με προετοίμασε. Στην αρχή δεν το είχα πάρει στα σοβαρά», πρόσθεσε ο ηθοποιός για τη βοήθεια της κ. Βογιατζάκη.

«Με τη Θάλεια είμαστε φίλοι και συνεχίζουμε να είμαστε φίλοι, εδώ και δεκατέσσερα χρόνια», δήλωσε για τη γυναίκα του και ομότεχνο του Θάλεια Ματίκα».

«Δεν ζηλεύει ίσα- ίσα που καμαρώνει άμα έχω επιτυχίες. Έχει ένα όπλο στα χέρια της. Μου έχει δώσει πλήρη ελευθέρια», πρόσθεσε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Τάσος Ιορδανίδης μίλησε για τα σχέδια του στο θέατρο, όπου έχει αναλάβει το θέατρο Άλφα Ληναίος-Φωτίου, ανεβάζοντας την  παράσταση «Θέλω να σου κρατάω το χέρι», η οποία όπως αποκάλυψε κρύβει πολλά βιογραφικά στοιχεία από την κοινή του πορεία με την Θάλεια Ματίκα.

Η γκρίνια της Θάλειας Ματίκα και ο δικό του παρορμητισμός είναι τα ελαττώματα τους που τους εκνευρίζουν

Ο ίδιος αποκάλυψε πως σύντομα μαθαίνει ο Μάνος πως η Αντιγόνη είναι αδερφή του και έρχονται σε ρήξη με τον πατέρα του για το θέμα αυτό και για το μαγείρεμα διαθήκης του αδερφού του Ιπποκράτη.

«Είναι ωραία που έχει επιστρέψει η μυθοπλασία και ιδιαίτερα που συμβαίνει σε αυτό το κανάλι», τόνισε αναφερόμενος στο MEGA και στη σκηνοθετική και συγγραφική ομάδα της αγαπημένης σειράς «Η Γη της Ελίας».

Η εκπομπή προετοίμασε και μία σύνδεση έκπληξη για τον Τάσο Ιορδανίδη , καθώς φιλοξένησε το παραγωγό της σειράς Κούλη Νικολάου ζωντανά από την Κύπρο.

«Είναι μία τεράστια ομάδα. Είμαστε γύρω στους 100 ανθρώπους. Υπάρχει ένας πυρήνας 20 ανθρώπων που είναι από την αρχή μαζί μας και είναι ο άλλος μας εαυτός σε αυτούς στηρίζεται όλο το πράγμα. Χωρίς το υπέροχο σενάριο της Βάνας Δημητρίου δεν θα κάναμε τίποτα», σχολίασε ο κ. Νικολάου για την επιτυχία της σειράς.

«Είναι η πρώτη δουλειά που κάνω που έχει τόση μεγάλη απήχηση», υπογράμμισε για τη « Γη της Ελίας».

«Δεν μετανιώνω για αυτά που έχω κάνει», δήλωσε ο ηθοποιός για τις ανεπιτυχείς του συνεργασίες.

Ο κ. Ιορδανίδης απάντησε σε ερωτήσεις τηλεθεατών σε γνωστό μέσω κοινωνικής δικτύωσης και οι εξελίξεις που έρχονται είναι καταιγιστικές.

Videos & Απoσπάσματα από Τι Λες Τώρα - 31/10/2021