Κόσμος

«Έσπασε» τη σιωπή του ο Άλεκ Μπάλντουιν

31.10.2021 | 20:30 Eνσωμάτωση

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά τον άδικο χαμό της Χαλίνα Χάτσινς στα γυρίσματα του γουέστερν Rust στις 21 Οκτωβρίου, έκανε ο Άλεκ Μπάλντουιν στο τηλεοπτικό δίκτυο ΤΜΖ.

Σπάει τη σιωπή του ο Άλεκ Μπάλντουιν και φανερά ταραγμένος μιλάει για το τραγικό συμβάν που κόστισε τη ζωή στην 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς.

Αποδίδει την τραγωδία στην κακιά στιγμή. «Υπάρχουν περιστασιακά ατυχήματα στα κινηματογραφικά πλατό κατά καιρούς, αλλά τίποτα δεν είναι σαν αυτό. Αυτό είναι ένα περιστατικό στο τρισεκατομμύριο, είναι ένα στο τρισεκατομμύριο» ανέφερε ο ηθοποιός.

Οι δημοσιογράφοι του ΤΜΖ ακολούθησαν για άλλη μία φορά το αυτοκίνητό του και ο ηθοποιός άφησε στο όχημα τα παιδιά του και μαζί με την σύζυγό του βγήκε να μιλήσει.

Φανερά εκνευρισμένη η Χιλάρια τραβούσε τα πάντα με τα κινητό της.

Ο Μπάλντουιν δήλωσε πως τα γυρίσματα του Rust δεν πρόκειται να συνεχιστούν, ενώ μίλησε για την άτυχη Χαλίνα Χάτσινς.

«Ήταν φίλη μου. Ήταν φίλη μου… Την ημέρα που έφτασα στη Σάντα Φε για να αρχίσουμε τα γυρίσματα, την έβγαλα έξω για φαγητό με τον Τζόελ, τον σκηνοθέτη» σημείωσε.

Ο δημοσιογράφος ξέχασε το όνομα της Χάτσινς και εκεί ήταν που ξέσπασε η Χιλάρια.

– Συναντηθήκατε με τον σύζυγο… φοβάμαι πως ξέχασα το όνομά της αυτή τη στιγμή, αλλά συναντηθήκατε με την οικογένειά της…

– Χαλίνα, Χαλίνα είναι το όνομά της. Αν ξοδεύετε τόσο χρόνο για να μας περιμένετε, θα έπρεπε να ξέρετε… το όνομά της είναι Χαλίνα…

Ο Άλεκ Μπάλντουιν ζήτησε από τους δημοσιογράφους να πάψουν να τους ακολουθούν. «Θα μου κάνετε μία χάρη, αν μπορείτε; Τα παιδιά είναι στο αυτοκίνητο και κλαίνε…» υπογράμμισε ο Μπάλντουιν.

«Η θέση μου είναι πως απλά σας ζητάω… ήρθα και σας μίλησα από ευγένεια και σας παρακαλώ να πάψετε να μας παρακολουθείτε. Απλά αφήστε μας ήσυχους» πρόσθεσε.

Στις 21 Οκτωβρίου ο ηθοποιός κρατούσε στα χέρια του ένα ρεβόλβερ, το οποίο θεωρούσε ότι έφερε άσφαιρα. Η αληθινή σφαίρα που ήταν στη θαλάμη σκότωσε τη Χάτσινς και τραυμάτισε στον ώμο τον σκηνοθέτη Τζόελ Σόουζα.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 31/10/2021