Ελλάδα

Συγκλονίζει η γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα – Ο δράστης είχε σχεδιάσει την ενέδρα θανάτου

30.10.2021 | 13:11 Eνσωμάτωση

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για όσα προηγήθηκαν της νέας γυναικοκτονίας που έγινε στην Ιεράπετρα, καθώς, μετά την παράδοση του 54χρονου δράστη, αποκαλύφθηκε ότι είχε νοσηλευτεί λόγω ψυχολογικών προβλημάτων, ενώ η άτυχη Νεκταρία είχε απευθυνθεί στην Αστυνομία, καταγγέλλοντας ότι κινδυνεύει! Ο δράστης απειλούσε συνεχώς το θύμα και δεν έφευγε από το σπίτι.

Αυτό που έγινε γνωστό χθες το βράδυ είναι ότι παρά το ότι υπήρχαν πληροφορίες ότι ο 54χρονος σκόπευε να κάνει κακό στην εν διαστάσει σύζυγό του, δεν είχε γίνει επίσημα καταγγελία στην αστυνομία από την πλευρά του θύματος.

Ο 54χρονος γυναικοκτόνος σκότωσε τη σύζυγό του και μητέρα τεσσάρων παιδιών με 8 μαχαιριές. Στη συνέχεια απείλησε να πέσει στο κενό, με την αστυνομία να στήνει επιχείρηση με διαπραγματευτεί για να τον αποτρέψει από την αυτοκτονία. Στην επιχείρηση συμμετείχε και ο μεγάλος γιος της οικογένειας.

Ο δράστης νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας και σύμφωνα με πληροφορίες θα παραμείνει και σήμερα στο νοσοκομείο.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 30/10/2021