Ελλάδα

Ιωάννα Παλιοσπύρου – Ανακουφισμένη από την απόφαση του δικαστηρίου

29.10.2021 | 17:39 Eνσωμάτωση

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μίλησε για πρώτη φορά, σε ζωντανή σύνδεση, αποκλειστικά στο LIVE NEWS, μία ημέρα μετά την απόφαση, η γυναίκα που της πέταξε στο βιτριόλι να οδηγηθεί για τα επόμενα 15 χρόνια στη φυλακή.

Καταδικασμένη για το έγκλημα που διέπραξε, μια απόφαση η οποία προσέφερε ανακούφιση στην Ιωάννα, δεν εξαφάνισε όμως, τον φόβο που συνεχίζει να έχει για τυχόν συνεργούς που κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι.

Η Ιωάννα, παρέμεινε αξιοπρεπής και ψύχραιμη από την πρώτη στιγμή της δίκης ως το τέλος. Αν και δυσκολεύτηκε πολύ να διαχειριστεί την πρώτη φορά που αντίκρισε μπροστά της, τη γυναίκα που της κατέστρεψε τη ζωή. «Έχει μετριαστεί ο φόβος μου, υπάρχουν εκκρεμότητες σχετικά με το ενδεχόμενο ύπαρξης συνεργών» ,δήλωσε ζωντανά στο LIVE NEWS.

Τα λόγια της Ιωάννας πάντα συγκινούν. Μιλά για τις σκέψεις, τα όνειρά της τους στόχους της.

Η Ιωάννα ξέρει ότι τα επόμενα χρόνια θα είναι δύσκολα για εκείνη, οι θεραπείες είναι συνεχείς και τα χειρουργεία που θα χρειαστεί δεκάδες. Ξέρει όμως, επίσης, ότι η αγάπη του κόσμου είναι ανεξάντλητη κι απ’ αυτήν αντλεί τη δύναμη που θα της χρειαστεί.

Η Ιωάννα, σύντομα, θα να κάνει γνωστά τα σχέδιά της για το μέλλον, τα οποία αφορούν κινήσεις της προκειμένου να βοηθήσει ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 29/10/2021