Ελλάδα

Ιεράπετρα – Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την πρώην σύζυγό του & απειλεί να αυτοκτονήσει

29.10.2021 | 13:06 Eνσωμάτωση

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η νέα υπόθεση γυναικοκτονίας στην Ιεράπετρα, με θύμα μία 48χρονη και δράστη τον 54χρονο σύζυγό της. Το περιστατικό έγινε σε εξωτερικό χώρο ενοικιαζόμενων δωματίων. Όταν ο 54χρονος συναντήθηκε μαζί της, της επιτέθηκε με σφοδρότητα, ρίχνοντας την κάτω αρχικά με μια μοτοσικλέτα και στη συνέχεια με πολλαπλές μαχαιριές τη σκότωσε ακαριαία.

O 54χρονος δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγό του, μαχαιρώνοντας την μέχρι θανάτου.

Η 48χρονη εργαζόταν ως νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο και το γηροκομείο της πόλης. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα τα τελευταία χρόνια και είχε χωρίσει. Επειδή ο δράστης αρνούταν να φύγει από το σπίτι και να δεχτεί την απόφαση της πρώην συζύγου του να χωρίσουν, εκείνη είχε φύγει.

Γύρω στις 7:30 το πρωί η γυναίκα πήγε σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στην τοποθεσία Περιστέρια της Ιεράπετρας, προκειμένου να συζητήσει για μία συνεργασία για την επόμενη τουριστική σεζόν. Ο 54χρονος την είχε ακολουθήσει και την εμβόλισε με τη μηχανή του.

Η γυναίκα άρχισε να τρέχει, ωστόσο ο γυναικοκτόνος κατάφερε να την προφτάσει, την ακινητοποίησε, όρμησε πάνω της και την μαχαίρωσε 8 φορές.

Έκτοτε ο δράστης βρίσκεται σε γκρεμό και απειλεί να αυτοκτονήσει, πέφτοντας στο κενό. Στο σημείο βρίσκεται διαπραγματευτής της αστυνομίας που προσπαθεί να τον μεταπείσει, ενώ στην επιχείρηση επιστρατεύτηκε και ο μεγάλος γιος της οικογένειας.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 29/10/2021