Κόσμος

Άλεκ Μπάλντουιν – Δίπλα στην οικογένεια της διευθύντριας φωτογραφίας ο ηθοποιός

25.10.2021 | 20:38 Eνσωμάτωση

Με τον σύζυγο και το 9χρονο παιδί της γυναίκας που σκότωσε κατά λάθος στα γυρίσματα ταινίας, συναντήθηκε ο Άλεκ Μπάλντουιν.

Ο Άλεκ Μπάλντουιν αγκαλιάζει τον Μάθιου Χάτσινς, τον σύζυγο της γυναίκας που σκότωσε κατά λάθος στα γυρίσματα της ταινίας του.

Ο ηθοποιός συναντήθηκε με τον σύζυγο της διευθύντριας φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς και με το 9χρονο παιδί τους, στο ξενοδοχείο της Σάντα Φε όπου έγινε η πρώτη επιμνημόσυνη τελετή σε στενό κύκλο.

Η τραγωδία συνέβη σε μια πρόβα, μέσα στην ξύλινη εκκλησία όπου γίνονταν τα γυρίσματα του γουέστερν. Ο Μπάλντουιν τράβηξε το πιστόλι προς την κατεύθυνση της κάμερας.

Το όπλο εκπυρσοκρότησε, η σφαίρα τραυμάτισε θανάσιμα στο στήθος τη διευθύντρια φωτογραφίας που βρισκόταν πίσω από την κάμερα και ελαφρά στον ώμο τον σκηνοθέτη Τζόελ Σόουζα.

Άγνωστο παραμένει πως βρέθηκαν αληθινές σφαίρες στο όπλο αντί για άσφαιρα. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο ασφαλείας, η υπεύθυνη για τον οπλισμό της ταινίας, Χάνα Γκουτιέρεζ Ριντ έπρεπε να διασφαλίσει ότι το περίστροφο είχε άσφαιρα και να το επιβεβαιώσει ο πρώτος βοηθός σκηνοθέτη Ντέιβ Χολς που το έδωσε στα χέρια του Μπάλντουιν.

Ο Χολς φώναξε ότι το όπλο ήταν ασφαλές, όμως όπως αποδείχθηκε με τραγικό τρόπο, δεν ήταν.

Μια πυροτεχνουργός που είχε συνεργαστεί μαζί του σε άλλη ταινία, το 2019 κατηγόρησε τον Χολς ότι δεν εφάρμοζε αυστηρά τα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 25/10/2021