Κόσμος

Τουρκία – Νέο ροζ βίντεο με πρωταγωνιστή πολιτικό του ψευδοκράτους – Σε αναμμένα κάρβουνα ο Ερντογάν

22.10.2021 | 17:44 Eνσωμάτωση

Μόλις μία ημέρα μετά τον σάλο που ξέσπασε στα κατεχόμενα με τον επονομαζόμενο πρωθυπουργό του ψευδοκράτους, άλλος ένας Τουρκοκύπριος πολιτικός «καίγεται» από τις αποκαλύψεις του Τούρκου καταζητούμενου αρχιμαφιόζου, Σεντάτ Πεκέρ.

Αυτήν τη φορά, πρωταγωνιστής σε ροζ βίντεο είναι ο αντιπρόεδρος του τουρκοκυπριακού Δημοκρατικού Κόμματος, Τοζούν Τουναλί.

Το επίμαχο βίντεο αναρτήθηκε στο Twitter από τον λογαριασμό «Deli Cavus», δηλαδή «τρελός λοχίας».

Είχε προηγηθεί το βίντεο  για τον πρόεδρο του κόμματος ΚΕΕ, Ερσάν Σανέρ, ο οποίος εικονίζεται να πρωταγωνιστεί σε ροζ βίντεο.

Μετά τη δημοσιοποίηση του δεύτερου ροζ βίντεο, και σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης, πολλοί Τουρκοκύπριοι πολιτικοί κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα.

Ο καταζητούμενος αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ, μέσω Twitter την Τετάρτη είχε προειδοποιήσει με νέες αποκαλύψεις για ιδιαίτερες ιδιωτικές στιγμές Τουρκοκύπριων πολιτικών στα κατεχόμενα

Ο ίδιος λέει πως δεν είναι ένας εκβιαστής που καταστρέφει ζωές ανθρώπων όπως τον κατηγορεί ο Ερντογάν αλλά πως βγάζει τα βίντεο επειδή δε θέλει να χρησιμοποιούνται τα κορίτσια που διακινούν οι έμποροι ναρκωτικών και πράκτορες παράνομων στοιχημάτων.

Μάλιστα, για το ροζ βίντεο με τον Τουναλί αναφέρει πως δημοσιοποιήθηκε επειδή αν και ο Τουναλί ενημερώθηκε, δεν παραιτήθηκε.

Στην κατοχή του Πεκέρ λέγεται πως είναι και βίντεο από ξενοδοχεία με πολιτικούς και κολ γκερλς.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 22/10/2021