Πολιτική

Νέα επίθεση Πολάκη κατά Τσιόδρα – Παρέμβαση του Θάνου Πλεύρη

21.10.2021 | 20:16 Eνσωμάτωση

Δεν πέρασαν λίγες ώρες από την επανεμφάνιση του Σωτήρη Τσιόδρα μετά από μήνες και τα μεσάνυχτα «χτύπησε» ο Παύλος Πολάκης ο οποίος επιτέθηκε στον λοιμωξιολόγο κατηγορώντας τον ότι η χώρα καταγράφει κάθε εβδομάδα εκατοντάδες θανάτους.

«Θα πρεπε να ντρέπεσαι Σωτήρη Τσιόδρα για αυτά που είπες!!! Χάνουμε ένα χωριό κάθε βδομάδα και βγήκες να μας πεις πως πρέπει να ‘μαστε χαρούμενοι γιατί δεν χάνουμε δυο η τρία χωριά!!!! Αλλά δεν φταις εσύ… άλλοι φταίνε…!», ήταν η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook.

Τον κ. Τσιόδρα υπερασπίστηκε ο υπουργός υγείας Θάνος Πλεύρης με αιχμές εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα του εμβολιασμού.

«Η αήθης επίθεση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη στο πρόσωπο του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχουν καταλήξει αν στηρίζουν την εμβολιαστική προσπάθεια που γίνεται για την θωράκιση της χώρας μας έναντι της πανδημίας», ήταν η απάντηση του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη.

Δεν έχουν περάσει άλλωστε παρά μόνο 20 ημέρες από όταν Θάνος Πλεύρης και Παύλος Πολάκης αντάλλασσαν πυρά στη Βουλή με τον αψή Κρητικό να μιλά απαξιωτικά για τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα.

Ο πρόσφατα εμβολιασμένος πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε στις θεωρίες του περί μονοκλονικών αντισωμάτων τα οποία αν χορηγούνταν και αν υπήρχαν περισσότερες ΜΕΘ θα είχαν σωθεί χιλιάδες ασθενείς όπως σημειώνει.

Μόλις δέκα ημέρες πριν σε κομματική εκδήλωση στη Νίκαια ανέπτυσσε και άλλες θεωρίες για τους περιορισμούς που επιβλήθηκαν στα πρώτα lockdown.

«Έχω πει πολλά για την πανδημία, την οποία την εργαλειοποίησαν με τον πιο αισχρό και χυδαίο τρόπο προκειμένου να νομιμοποιήσουν φάγωμα δημόσιου χρήματος, αλλά και εκπαίδευση της κοινωνίας στην υποταγή και στο σκύβω το κεφάλι στο όνομα μιας ανώτερης ανάγκης. Αυτό πρέπει να το πούμε. Και να το αντιπαλέψουμε».

Κι όλα αυτά ενώ μόλις χθες ο κ. Τσίπρας εισηγούνταν στο ΠΣ την ένταση της εμβολιαστικής καμπάνιας του κόμματος με έμφαση και στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού όπως τοξικοεξαρτημένοι, άστεγοι και πρόσφυγες.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 21/10/2021