Ελλάδα

Λήμνος – Αγοράκι δύο ετών κατάπιε έλασμα από μανταλάκι

20.10.2021 | 17:11 Eνσωμάτωση

Αγοράκι δύο ετών από τη Λήμνο κατάπιε έλασμα από μανταλάκι. Για την απίστευτη περιπέτεια που ξεκίνησε από ένα παιχνίδι για να καταλήξει σε έναν αγώνα με τον χρόνο μίλησε αποκλειστικά στο LIVE NEWS ο πατέρας του παιδιού.

Μία συνηθισμένη ημέρα, μια οικογενειακή στιγμή έγινε ξαφνικά μία κούρσα αγωνίας .Λίγα δευτερόλεπτα ήταν υπεραρκετά για τον μικρό που εξερευνώντας το σπίτι του πρόλαβε να απλώσει το χέρι να ανοίξει το μανταλάκι και να καταπιεί το μεταλλικό έλασμά. Οι γιατροί δεν πίστευαν στα μάτια τους βλέποντας την ακτινογραφία.

Αγοράκι 22 μηνών κατάπιε έλασμα από μανταλάκι

«Έπαιζε με τα παιχνίδια του, κάποια στιγμή γιατί είχαμε την απλώστρα μέσα λόγω υγρασίας, λόγω είχε βροχές εκείνες τις ημέρες, άπλωσε το χέρι του και πήρε ένα μανταλάκι, το άνοιξε, το χάλασε και τώρα ακριβώς ποια στιγμή το κατάπιε, δεν ξέρω. Τον ακούσαμε λίγο που έβηξε και εκεί υποψιαστήκαμε ότι μπορεί να κατάπιε κάτι. Και τον πήραμε εμείς, πήρα την παιδίατρο βασικά τηλέφωνο και μου είπε να πάμε να βγάλουμε κατευθείαν ακτινογραφία. Το πήγαμε στο νοσοκομείο της Λήμνου. Τον βγάλαμε ακτινογραφία. To είδαμε ότι είναι στο στομαχάκι του. Έκανε το παιδί rapid test και η μάνα του για να μπορούν να μπούνε μέσα το βράδυ.», λέει συγκλονισμένος ο πατέρας του δίχρονου.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 20/10/2021