Πολιτική

«Κλείδωσε» η υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου – Απόψε η επίσημη ανακοίνωση

20.10.2021 | 18:44 Eνσωμάτωση

Οι πληροφορίες θέλουν το επιτελείο του κ. Παπανδρέου να βρίσκεται ήδη σε φάση συλλογής υπογραφών από τα μέλη της κεντρικής επιτροπής, ενώ ο πρώην πρωθυπουργός πραγματοποιεί σύσκεψη με τους στενούς του συνεργάτες. Πληροφορίες θέλουν τις ανακοινώσεις σήμερα το βράδυ.

Θέμα λίγων ωρών θεωρείται πλέον η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Γιώργου Παπανδρέου για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, με τις ανακοίνωσεις  να γίνονται σήμερα το βράδυ στο Ίδρυμα Γεωργίου Παπανδρέου.

Οι πληροφορίες θέλουν το επιτελείο του κ. Παπανδρέου να βρίσκεται ήδη σε φάση συλλογής υπογραφών από τα μέλη της κεντρικής επιτροπής καθώς αύριο είναι η καταληκτική ημερομηνία που οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν καταθέσει την υποψηφιότητά τους με τις απαιτούμενες υπογραφές.

Ο κ. Παπανδρέου έχει επιστρέψει από την Κωνσταντινούπολη και αναμένεται πριν τις ανακοινώσεις να ενημερώσει και τη Φώφη Γεννηματά.

Μάλιστα αυτή την ώρα οι πληροφορίες θέλουν να πραγματοποιείται σύσκεψη στο Ίδρυμα Γεωργίου Παπανδρέου υπό τον πρώην πρωθυπουργό με τους στενούς του συνεργάτες.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 20/10/2021