Ελλάδα

Δύσκολες ώρες για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

20.10.2021 | 17:57 Eνσωμάτωση

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος παραμένει διασωληνωμένος στην εντατική του Ευαγγελισμού, με τους δικούς του ανθρώπους να αγωνιούν, τους γιατρούς του να εκτιμούν συνεχώς τη κατάσταση της υγείας του και τον γιο του, να περιμένει μια ευχάριστη είδηση από τα χείλη τους, που θα προκαλέσει ανακούφιση.

Ο παρουσιαστής που το καλοκαίρι είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση παρουσίασε πρόβλημα στο αναπνευστικό του σύστημα πριν από 10 μέρες και μπήκε στο νοσοκομείο. Η κατάστασή του αρχικά παρουσίασε βελτίωση όμως το βράδυ της περασμένης Δευτέρας επιδεινώθηκε και οι γιατροί έκριναν επιβεβλημένη τη διασωλήνωσή του.

Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς του Ανδρέα Μικρούτσικου, η κατάσταση του παρουσιαστή είναι σταθερά κρίσιμη το τελευταίο διήμερο. Παραμένει σε καταστολή με το βάρος να έχει πέσει στην καταπολέμηση του μικροβίου που έχει προσβάλει τον οργανισμό του.

Τα προβλήματα υγείας του

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε μιλήσει κατ΄επανάληψη τα τελευταία χρόνια, για ορισμένα από τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπώρησαν.

Στις αρχές του 2020 ο αγαπημένος παρουσιαστής είχε νοσηλευτεί για 11 μέρες στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, μετά από πνευμονικό οίδημα που είχε υποστεί. Τα δύσκολα για τον δημοφιλή παρουσιαστή είχαν αρχίσει να πυκνώνουν μετά τον θάνατο του αδερφού του, το Δεκέμβρη του 2019.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος που έχει μάθει στα δύσκολα, είναι αποφασισμένος να βγει και πάλι νικητής. Να αφήσει πίσω και αυτό το πρόβλημα και να επιστρέψει κοντά στους ανθρώπους που τον αγαπούν και προσεύχονται να γίνει καλά.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 20/10/2021