Κόσμος

Έξαλλοι οι Ρώσοι με αμερικανίδα δημοσιογράφο που πήρε συνέντευξη από τον Πούτιν

19.10.2021 | 20:59 Eνσωμάτωση

Αντιμέτωπη με τα πυρά ρωσικών εφημερίδων και της κρατικής τηλεόρασης βρίσκεται Αμερικανίδα δημοσιογράφος.

Με άκρως σεξιστικά υπονοούμενα περιέγραψε η ρωσική κρατική τηλεόραση την συνομιλία της δημοσιογράφου του CNBC Χέντλει Γκαμπλ με τον Βλαντίμιρ Πούτιν.

«Η Χέντλει άγγιζε συνεχώς τα μαλλιά της. Μια κίνηση που σε όλο τον κόσμο μεταφράζεται ως σεξουαλική έλξη. «Κάρφωνε» με ματιές και έγλειφε τα χείλη της. Εν ολίγοις, συμπεριφερόταν με θράσος προβάλλοντας ανοιχτά τον εαυτό της ως αντικείμενο του σεξ» ανέφερε ο παρουσιαστής.

Η δημοσιογράφος, που προσπάθησε να στριμώξει τον Ρώσο πρόεδρο με ερωτήσεις για τις παραδόσεις φυσικού αερίου, την ελευθερία τους Τύπου και τον Ναβάλνι, ήταν ιδιαιτέρως διαχυτική.

Και ο Ρώσος πρόεδρος φλέρταρε, λένε σχολιαστές. Όμως όταν η Χέντλει επέμεινε με τις ερωτήσεις της, ο Βλαντίμιρ Πούτιν απάντησε με σεξιστικό σχόλιο.

«Όμορφη και συμπαθητική γυναίκα. Της λέω κάτι, εκείνη αμέσως μου λέει το αντίθετο λες και δεν άκουσε τι είπα. Θα σας το πω άλλη μια φορά…» τόνισε ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η ανταλλαγή περιπαικτικών σχολίων συνεχίστηκε και στο περιθώριο του φόρουμ.

– Κάνει κρύο. Ήρθα από το Άμπου Ντάμπι. Εκεί κάνει περισσότερη ζέστη.

– Ξέρετε τι λέμε στη Ρωσία; Ότι κάτοικοι της Σιβηρίας δεν είναι όσοι δεν φοβούνται τον παγετό αλλά όσοι ντύνονται πιο ζεστά.

Ειδικοί στη γλώσσα του σώματος επισημαίνουν ότι η κίνηση της δημοσιογράφου να απλώνει το πόδι της προς την κατεύθυνση του Πούτιν προδίδει έλξη.

Η ίδια η Χέντλει Γκαμπλ πάντως φαίνεται πως διασκέδασε το γεγονός ότι η παρουσία της προκάλεσε τόσα πρωτοσέλιδα στον ρωσικό Τύπο, ενώ οι φίλοι της έκαναν έκπληξη με μια τούρτα, διακοσμημένη με το πρόσωπο του Ρώσου προέδρου.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 19/10/2021