Ελλάδα

«Μπάλλος» – Λάσπες και καταστροφές άφησε πίσω της η κακοκαιρία

16.10.2021 | 13:11 Eνσωμάτωση

Ειδικός γερανός απομακρύνει το λεωφορείο που… ναυάγησε στην παλιά λεωφόρο Ποσειδώνος. Χρειάστηκαν περισσότερες από 24 ώρες προκειμένου να ρυμουλκηθεί το λεωφορείο κάτω από το γέφυρα με τις εικόνες ντροπής να έχουν ήδη κάνει το γύρο του κόσμου.

Το όχημα οδηγήθηκε στο αμαξοστάσιο ενώ στο σημείο παραμένει ακόμη αρκετή ποσότητα νερού.

Στον Κολωνό ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο στην οδό Αντιγόνης παραμένει για δεύτερη μέρα στα λασπόνερα. Οι κάτοικοι της περιοχής χρειάστηκαν κανό για να πάνε από τα σπίτια στα καταστήματα τους.

Τεράστιες καταστροφές στο Ζαγκλιβέρι στη Θεσσαλονίκη

Τεράστιες οι καταστροφές στην κωμόπολη Ζαγκλιβέρι στη Θεσσαλονίκη. Τον τρόμο από τα ορμητικά νερά τεσσάρων ρεμάτων διαδέχθηκε η απόγνωση των κατοίκων που έχασαν μέσα σε λίγο λεπτά όλο τους το βιός.

Τα ορμητικά νερά μπήκαν στα σπίτια και κατέστρεψαν τα πάντα.

Νωρίς το πρωί απομακρύνθηκε και το τουριστικό λεωφορείο που κατάπιε τρύπα στο οδόστρωμα επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως Βότση.

Σε εξέλιξη είναι μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής στο Άγιο Όρος καθώς αγνοούνται δύο άτομα ουκρανικής καταγωγής που σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για προσκυνητές.

Εικόνες αποκάλυψης στην Κέρκυρα

Εικόνες αποκάλυψης άφησε πίσω του ο Μπάλλος στην Κέρκυρα. Οι κάτοικοι χρειάστηκε να απεγκλωβιστούν με χωματουργικά μηχανήματα, υπόγεια και επιχειρήσεις πλημμύρισαν και η θάλασσα έγινε ένα με το οδικό δίκτυο το οποίο υπέστη ανυπολόγιστες ζημιές.

Από το σαρωτικό πέρασμα του Μπάλλου δεν γλίτωσε και η Δυτική Αχαΐα, όπου η κακοκαιρία πέρασε μετατρέποντας μεγάλες εκτάσεις σε λασπότοπους.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 16/10/2021