Ελλάδα

Εγκαίνια μαγαζιού με τον Σνικ κατέληξαν σε συλλήψεις, πρόστιμα και λουκέτο

16.10.2021 | 20:09 Eνσωμάτωση

Άσχημη ήταν η κατάληξη για ένα καφέ στον Βόλο το οποίο είχε καλέσει τον τράπερ Σνικ στα εγκαίνια για εγκαίνια και η εκδήλωση κατέληξε με συλλήψεις, πρόστιμα και λουκέτο για το κατάστημα.

Ο γνωστός τραγουδιστής της τραπ ανεβαίνει στη σκηνή και το πάρτυ ξεκινά…

Όπως φαίνεται στα πλάνα που εξασφάλισε το MEGA εκαντοντάδες νέοι έχουν συγκεντρωθεί έξω από καφετέρια του Βόλου και τον απαθανατίζουν με τα κινητά στα χέρια… Είναι καλεσμένος στα εγκαίνια του καταστήματος που γρήγορα μετατράπηκαν σε κορωνοπάρτι.

Χορός, τραγούδι, δυνατή μουσική… όχι όμως αποστάσεις. Ο απόλυτος συνωστισμός.

Από τον πεζόδρομο της οδού Ερμού και στο ύψος με την πλατεία Αγ. Κωνσταντίνου επικρατούσε το αδιαχώρητο.

«Λουκέτο» πριν καν ανοίξει

Και το γλέντι καλά κρατούσε μέχρι την εμφάνιση της αστυνομίας.

Το μαγαζί είχε διαφημίσει στα social media τα εγκαίνια με καλεσμένο τον δημοφιλή καλλιτέχνη, ωστόσο, όπως φάνηκε, οι υπεύθυνοι δεν είχαν λάβει τα απαραίτητα μέτρα ή δεν υπολόγιζαν πως θα συγκεντρωθούν τόσα πολλά άτομα.

Αστυνομικοί που έλαβαν σήμα για συνωστισμό έφτασαν στο σημείο στις 22:30 συνέλαβαν τον 54χρονο ιδιοκτήτη αλλά και τον υπεύθυνο του καταστήματος.

Μάλιστα τους επιβλήθηκε το τσουχτερό πρόστιμο των 2.000 ευρώ και το μαγαζί πριν προλάβει να ανοίξει σφραγίστηκε για 7 ημέρες…

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος με ανακοίνωσή τους, τοποθετήθηκαν για το περιστατικό ευχαριστώντας παράλληλα όσους βρέθηκαν στο σημείο για τα εγκαίνια.

«Προσπαθήσαμε να τηρήσουμε τα μέτρα αλλά ο κόσμος ήταν περισσότερος από τον αναμενόμενο. Δυστυχώς οι αρχές δεν επέτρεψαν την ολοκλήρωση της εκδήλωσης και ανέστειλαν τη λειτουργία του καταστήματος για 7 ημερολογιακές ημέρες λόγω συνωστισμού! Είμαστε χαρούμενοι να σας εξυπηρετήσουμε το επόμενο Σάββατο!» σημείωσαν.

Ο τραγουδιστής αποχώρησε λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ με πλήθος νεαρών να τον ακολουθεί στους γύρω δρόμους για… ένα αυτόγραφο.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 16/10/2021