Ελλάδα

Τροχαίο στην Κρήτη – Βρήκαν τον οδηγό που εγκατέλειψε την 34χρονη

14.10.2021 | 18:33 Eνσωμάτωση

Εντοπίστηκε ο οδηγός που το πρωί της Κυριακής, χτύπησε και παρέσυρε με το αυτοκίνητο του την 34χρονη ποδηλάτισσα στην Αμμουδάρα στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός είναι 52 ετών και πάνω στο μικρού κυβισμού όχημα του, χρώματος μπλε, βρέθηκαν σημάδια από την πρόσκρουση με τη ποδηλάτισσα.

Αποκαλυπτικό είναι το βίντεο από κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε καρέ – καρέ τον ασυνειδήτο οδηγό να χτυπάει την 34χρονη που επέβαινε στο ποδηλατό της και να την εγκαταλείπει αιμόφυρτη στο δρόμο.

«Δεν μπορέσει να σταθεί όρθια»

Η 34χρονη έχει σοβαρό χτύπημα στην σπονδυλική στήλη με τους γιατρούς να είναι επιφυλακτικοί για το αν θα καταφέρει να σταθεί όρθια ξανά στα πόδια της.

Μετά από δύο χειρουργεία, οι γιατροί κατάφεραν να της σώσουν την ζωή, ωστόσο θα χρειαστούν αρκετές φυσιοθεραπείες και ενδεχόμενος και άλλα χειρουργεία στο μέλλον για να βελτιωθεί το κινητικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Ο σύζυγος της και τα δύο παιδιά στέκονται στο πλευρό της και είναι αισιόδοξοι ότι όλα θα πανέ καλά και η 34χρονη θα γυρίσει γρήγορα πίσω στο σπίτι της πιο δυνατή από πότε.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 14/10/2021