Ελλάδα

Κορωνοϊός – Χάος με τα πιστοποιητικά και τον συνωστισμό

14.10.2021 | 18:15 Eνσωμάτωση

Χωρίς έλεγχο πιστοποιητικών γίνεται η είσοδος των φοιτητών στη Φιλοσοφικής Αθηνών.

Κι ενώ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας δεκάδες φοιτητές με ομπρέλες στέκονται υπομονετικά στην ουρά για τον έλεγχο των πιστοποιητικών τους. Στη Φιλοσοφική Αθηνών όπως αποκαλύπτει σήμερα το LIVE NEWS, δεν υπάρχει κανένας απολύτως έλεγχος στην κεντρική είσοδο.

Αλλά και στην πλαϊνή είσοδο, οι φοιτητές μπαίνουν ανενόχλητοι. Με τη μοναδική ουρά που συναντάς να είναι αυτή μπροστά στο κυλικείο της σχολής.

Στον αντίποδα αυτού, ελεγκτές στη Σχολή Θετικών Επιστημών στη Θεσσαλονίκη δέχτηκαν μέχρι και απειλές από νεαρούς που δεν δέχονταν να υποβληθούν σε έλεγχο.

«Η κοσμητεία πήρε την απόφαση να αναστείλει σήμερα τη λειτουργία στη σχολή», τόνισε η κοσμήτορας της σχολής.

Παρά την ανακοίνωση της κοσμητείας αρκετοί μαθητές ήρθαν σήμερα στη σχολή και έμαθαν εδώ ότι ακυρώθηκε το μάθημα.

Και ο συνωστισμός μέσα στα αμφιθέατρα καλά κρατεί με τους φοιτητές στο αρχαιολογικό να παρακολουθούν το μάθημα όρθιοι στην πόρτα και στη νομική του Αριστοτέλειου φοιτητές να παρακολουθούν το μάθημα διαδικτυακά στη βιβλιοθήκη καθώς δεν χωρούσαν στην αίθουσα.

Άκυρο του FDA στη Moderna για τρίτη δόση;

Στο πεδίο του εμβολίου, αξιωματούχοι του FDA υποστηρίζουν πως το σκεύασμα της Moderna δεν πληρεί τα κριτήρια για την έγκριση της 3ης δόσης, καθώς όπως μεταδίδει το Reuters η αποτελεσματικότητα των δυο πρώτων δόσεων παραμένει ισχυρή.

Αναστολή επαγγέλματος για τον αντιεμβολιαστή γιατρό

Είναι ο καρδιολόγος – επικεφαλής του αντιεμβολιαστικού κινήματος, Φαίδων Βόβολης. «Ποιος είναι ο λόγος που πρέπει να εμβολιαστούμε; Είναι ιατρική παραλογία», δήλωσε ο ιατρός.

Κατά τον ίδιο, ο πιο δημοφιλής Έλληνας σήμερα. «Βέβαια όπως καταλαβαίνετε τα ΜΜΕ επειδή εμείς είμαστε πιο δημοφιλείς από οτιδήποτε άλλο», πρόσθεσε.

Αλλά για τον Ιατρικό Σύλλογο αποτελεί παρελθόν καθώς το πειθαρχικό συμβούλιο αποφάσισε την αναστολή άσκησης του ιατρικού επαγγέλματος για τους επόμενους 6 μήνες.

«Ποιον εκδικούνται με την 6μηνη αναστολή μου? Τους πελάτες μου. Και συγκεντρώσεις θα κάνω και θα μιλάω και περισσότερο», σημείωσε ο κ. Βόβολης.

Ο αρνητής ρασοφόρος       

«Με το εμβόλιο θάνατος. Θα παραλύσουν. Θα στραβώσουν τα κεφάλια, το στόμα. Θα σέρνουν τα πόδια τους γιατί θα έχουν πάθει θρόμβωση παράλυση. Σέρνοντας και έρποντας».

Είναι ο αρνητής ρασοφόρος ο οποίος υποδυόμενος τον ιερέα προτρέπει τα παιδιά να μην πάνε σχολείο.

«Σταματήστε το σχολείο. Δεν έχει να σας προσφέρει τίποτα το σχολείο. Μην φοράτε τη μάσκα. Είναι δυνατόν να μπαίνετε στην τάξη και να φοράτε τη μάσκα; Τόσο πολύ υποδουλωθήκατε;»

Αίσθηση εκτός από τα όσα λέει προκαλεί και το γεγονός πως η σελίδα του στο Facebook συγκεντρώνει 5.000 ακολούθους.

«Χάραγμα εμβόλιο 666 με νανοτσίπ και τι άλλο έχει μέσα; Λουσιφερίνη  Και τι θα γίνεις ένα λουσιφερίνι και ο πατέρας σου ο Lucifair ο Εωσφόρος.  Αφού δεν θες να κάνεις το εμβόλιο που σου αλλάζει το DNA που θα σε κάνει ζόμπι. Θα σου ανοίξουν και το 5G μετά και τελειώνεις».

Με ανακοίνωση της η Ιερά Σύνοδος έχει ξεκαθαρίσει πως το συγκεκριμένο άτομο που προβαίνει σε δημόσιες δηλώσεις σε πλατείες υποδυόμενος τον ιερέα ουδέποτε άνηκε στις τάξεις της ορθόδοξης εκκλησίας.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 14/10/2021