Ελλάδα

Ρόδος – Νέο σοκ με βιασμό 8χρονου κοριτσιού – Επιβεβαιώνουν το έγκλημα οι γιατροί

14.10.2021 | 06:06 Eνσωμάτωση

Φρίκη και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η είδηση του βιασμού κοριτσιού μόλις 8 ετών στη Ρόδο, όπως επιβεβαιώνουν οι γιατροί που το εξέτασαν.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, μετά από προκαταρκτική εξέταση που διατάχθηκε από τον αρμόδιο εισαγγελέα. Μέχρι στιγμής οι Αρχές δεν γνωρίζουν το πρόσωπο που βίασε το παιδί, καθώς δεν κατονομάζεται στη σχετική καταγγελία, ωστόσο φαίνεται να φωτογραφίζεται πρόσωπο του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος.

Σύμφωνα με όσα έχουν έρθει στο φως, το κοριτσάκι μεγάλωνε σε ένα ασταθές οικογενειακό περιβάλλον, μαζί με τα άλλα τέσσερα ετεροθαλή αδέρφια της. Η μητέρα του 8χρονου κοριτσιού έχει ακόμα τρία παιδιά, ένα 13 ετών, ένα 12 ετών και ένα πέντε μηνών.

Η καταγγελία που έριξε φως στην υπόθεση

Σημειώνεται ότι ο φάκελος της τραγικής υπόθεσης άνοιξε με γραπτή καταγγελία που έφτασε στην Εισαγγελία, από άτομο που περιέγραφε ότι το 8χρονο παιδί κακοποιείται σεξουαλικά.

Στην καταγγελία ωστόσο δεν αναφερόταν κανένα όνομα. Ο Εισαγγελέας έλαβε σοβαρά υπόψη του την αναφορά και διέταξε στις 11 Οκτωβρίου προκαταρκτική έρευνα.

Οι αστυνομικοί μετέβησαν αμέσως στο σχολείο του παιδιού, το παρέλαβαν και το μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου εξετάστηκε από γιατρό και παιδοψυχολόγο.

Μετά τις εξετάσεις, το κοριτσάκι μεταφέρθηκε σε ίδρυμα, όπου το προσέχει εξειδικευμένο προσωπικό.

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 14/10/2021