Πολιτική

Κεγκέρογλου και Γερουλάνος βάζουν πλώρη για τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ

14.10.2021 | 21:29 Eνσωμάτωση

Ντόμινο εξελίξεων στο Κίνημα Αλλαγής, μετά τα νέα δεδομένα που διαμορφώθηκαν ύστερα από την ξαφνική ασθένεια και απόσυρση της Φώφης Γεννηματά, με τους υποψήφιους για την προεδρία να φτάνουν στους πέντε.

Μετά την ανακοίνωση υποψηφιότητας για την προεδρία από τον γραμματέα της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ, Βασίλη Κεγκέρογλου, και ο Παύλος Γερουλάνος, με επιστολή του προς την ΕΔΕΚΑΠ, εκδηλώνει την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος.

Και οι δύο νέοι υποψήφιοι ζητούν παράταση πέραν της Παρασκευής 15 Οκτωβρίου, της προθεσμίας για τη συλλογή των 5.000 απαιτούμενων υπογραφών, που θα στηρίζουν την υποψηφιότητά τους.

Ο κ. Γερουλάνος, μάλιστα, ζητά και την επιμήκυνση της προεκλογικής διαδικασίας, «για να δοθεί η δυνατότητα πολιτικού διαλόγου με την κοινωνία, ώστε να προκύψουν απαντήσεις τέτοιες, που θα μας καταστήσουν ξανά κυρίαρχη δύναμη αλλαγής», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στην επιστολή του, ο Παύλος Γερουλάνος αναφέρεται στην πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, τονίζοντας πως «στεκόμαστε όλοι δίπλα της στη νέα μάχη που δίνει, με πίστη ότι θα την κερδίσει, διότι ξέρει να κερδίζει», ενώ κάνει λόγο για κενό «πολιτικό και σημαντικό» που αφήνει η μη συμμετοχή της στη διαδικασία εκλογής προέδρου στο ΚΙΝΑΛ.

«Πράγματι, ενημέρωσα την ΕΔΕΚΑΠ, με επιστολή μου, για την πρόθεσή μου να είμαι υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ και ζήτησα να παραταθεί για μία εβδομάδα η προθεσμία, δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, προκειμένου να συγκεντρώσω τις απαιτούμενες 5.000 υπογραφές», δήλωσε ο κ. Κεγκέρογλου.

Videos & Απoσπάσματα από NEWS - 14/10/2021