Ελλάδα

Σοκ στη Ρόδο με τον βιασμό 8χρονης

13.10.2021 | 17:14 Eνσωμάτωση

Φρίκη στη Ρόδο με τον βιασμό 8χρονου παιδιού.

Η είδηση είναι γροθιά στο στομάχι. Ένα 8χρονο κορίτσι μεταφέρεται σε νοσοκομείο της Ρόδου κι αφού διαπιστώνεται ο βιασμός της, καταλήγει σε ίδρυμα του νησιού με ειδικούς παιδοψυχολόγους να προσπαθούν να την στηρίξουν και τους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης, να συλλέγουν πληροφορίες για να φτάσουν στην άκρη του νήματος…

Οι καταγγελίες για το μαρτύριο της μικρής στο σπίτι που έμενε με τα αδέρφια της, οι πρώτες δηλώσεις συγγενών, μαζί με τις πληροφορίες που αποκαλύπτουν στο Live News πρόσωπα κλειδιά, προκαλούν οργή, θλίψη και έντονο προβληματισμό. Όλα ξεκίνησαν χθες το βράδυ όταν η 8χρονη μεταφέρθηκε με αιμορραγία σε νοσοκομείο του νησιού. Εκεί σύμφωνα με πληροφορίες διαπιστώθηκε πως είχε πέσει θύμα βιασμού με τους αστυνομικούς να εστιάζουν στο ευρύτερο περιβάλλον της μικρής, για να εντοπίσουν τους δράστες. Εκείνους που την κακοποίησαν και λίγο έλειψε να την σκοτώσουν.

Με εισαγγελική εντολή η μαθήτρια της Β’ Δημοτικού μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο σε δομή του νησιού, μακριά από τη γιαγιά που τη μεγάλωνε τα τελευταία χρόνια.

Με τη βοήθεια παιδοψυχολόγων, το ανήλικο παιδί άρχισε το μεσημέρι να περιγράφει τα δραματικά γεγονότα που έζησε, με τους αστυνομικούς να ευελπιστούν ότι μέσα από τα λόγια της, θα ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο γύρω από το έγκλημα.

Για την υπόθεση φρίκης αναμένονται εξελίξεις ακόμα και μέσα στις επόμενες ώρες. Με τους αστυνομικούς που παίρνουν μέρος στις έρευνες να εμφανίζονται πεπεισμένοι πως θα φτάσουν πολύ σύντομα στους δράστες.

Σύμφωνα με τον Μαρίνο Αλειφέρη, το παιδί παραμένει σοκαρισμένο και τραυματισμένο σε δομή του νησιού μακριά από το περιβάλλον της, αλλά δεν έχει κατονομάσει τον υπεύθυνο αυτών των φριχτών πράξεων σε βάρος του.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 13/10/2021