Πολιτική

Κύμα συμπαράστασης και αγάπης στη Φώφη Γεννηματά για τη μάχη που δίνει

13.10.2021 | 19:51 Eνσωμάτωση

Ώρες αγωνίας περνά το Κίνημα Αλλαγής για την πορεία της υγείας της Φώφης Γεννηματά.

Η ίδια από την πρώτη στιγμή μέσα από τον Ευαγγελισμό διαβεβαίωνε τους στενούς της συνεργάτες ότι παραμένει αισιόδοξη.

«Θα κερδίσω και αυτή τη δύσκολη μάχη» ανέφερε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Η Φώφη Γεννηματά μετά από σχεδόν 15 χρόνια δίνει τώρα για δεύτερη φορά μάχη με τον καρκίνο. Το πρωί την επισκέφτηκε ο πρωθυπουργός και αμέσως μετά μαζί της επικοινώνησε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. «Η κ. Γεννηματά είναι μαχήτρια και το έχει αποδείξει» σημείωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Μαζί της από τη πρώτη στιγμή επικοινώνησαν και οι πρώην πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σημίτης, Γιώργος Παπανδρέου και Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Φώφη, έχω σοκαριστεί. Σου εύχομαι με όλη μου την καρδιά περαστικά. Τα πολιτικά έχουν δευτερεύουσα και μικρή σημασία. Έχεις μεγάλη δύναμη και θα τα ξεπεράσεις όλα. Φιλιά» ήταν το μήνυμα του κ. Βενιζέλου.

Η Φώφη Γεννηματά υπο τις οδηγίες και των γιατρών που την παρακολουθούν ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να δώσει ταυτόχρονα και τη μάχη στην κούρσα διαδοχής για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Μετά τον Νίκο Ανδρουλάκη αναστολή κάθε προεκλογικής δραστηριότητάς τους ανακοίνωσαν και οι άλλοι υποψήφιοι για πρόεδροι του κόμματος.

«Γιατί δεν μου πάει η καρδιά. Φώφη, περαστικά και γρήγορα σιδερένια!» ήταν το μήνυμα του Ανδρέα Λοβέρδου στο Twitter, ενώ ο Χάρης Καστανίδης τόνισε: «Πληροφορήθηκα ότι ήταν απολύτως ευδιάθετη το πρωί και το μήνυμα που έχω να μεταφέρω είναι ότι σε αυτή τη μάχη υπάρχει και αισιοδοξία μαζί με τις δικές μας ευχές».

«Έχουμε πάρει αποφάσεις και για ημερομηνίες και για τη πορεία … δεν πιστεύω ότι μπορούν να αλλάξουν εύκολα αυτές οι αποφάσεις» υπογράμμισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Κώστας Σκανδαλίδης.

Η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών δεν αλλάζει με τον πρώτο γύρο να διεξάγεται στις 5 Δεκεμβρίου με την κυρία Γεννηματά στη χθεσινή της ανακοίνωση να ξεκαθαρίζει ότι ως πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ θα εγγυηθεί την ενότητα του κόμματος και την εκλογική διαδικασία.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 13/10/2021