Πολιτική

Πρετεντέρης – Όλα στο φως – Από το 2015 η έρευνα της εξεταστικής για τις δημοσκοπήσεις

11.10.2021 | 21:06 Eνσωμάτωση

Τις εξελίξεις στη Βουλή μετά την πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής από τον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο οποίος σημείωσε ότι η κυβέρνηση θα υπερψηφίσει την συγκεκριμένη πρόταση.

Παράλληλα, όπως τόνισε ο κ. Πρετεντέρης, η κυβέρνηση φαίνεται πως όχι μόνο θα «αντέξει» στα «πυρά» του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά σκοπεύει μάλιστα να μεταφέρει και την έρευνα της εξεταστικής επιτροπής από το 2015.

«Όταν ψηφιστούν οι εξεταστικές, συγχωνεύονται αν είναι παραπλήσιο το έργο τους» πρόσθεσε ο Γιάννης Πρετεντέρης, εξηγώντας την εξέλιξη που θα έχουν οι κινήσεις των δύο πλευρών στη Βουλή.

«Όλα στο φως. Θα μιλήσουν και για τα δάνεια, τον ΔΟΛ, το κλείσιμο του MEGA, τον Παππά, τις άδειες στα τηλεοπτικά κανάλια και για όλες τις δημοσκοπήσεις όλων των εταιρειών» συμπλήρωσε ο γνωστός δημοσιογράφος, προσθέτοντας ότι θα γίνει «μια ακτινογραφία, του τι συνέβη όλα αυτά τα χρόνια.

«Και το λέω με μεγάλη άνεση γιατί τα Mέσα της ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ, ούτε οι εφημερίδες, ούτε τα sites, ούτε το κανάλι δεν έχουμε πάρει ούτε ένα ευρώ από τη λίστα Πέτσα. Άρα δεν έχουμε κανένα πρόβλημα: όλα στο φως» συμπλήρωσε ο Γιάννης Πρετεντέρης.

Τέλος, ο κ. Πρετεντέρης υπογράμμισε ότι ο Κουρτς ερευνάται για μια υπόθεση χρηματοδότησης εφημερίδας μέσω δημοσκοπήσεων. «Εμένα δεν μου θυμίζει Μητσοτάκη αυτό, η έμμεση χρηματοδότηση εφημερίδας μέσω δημοσκοπήσεων αλλού με παραπέμπει» κατέληξε.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 11/10/2021