Ελλάδα

Τρελή καταδίωξη στην καρδιά της Αθήνας – Το βαρύ ποινικό μητρώο του κακοποιού που εμβόλισε ομάδα ΔΙΑΣ

09.10.2021 | 08:28 Eνσωμάτωση

Αστυνομική ταινία θύμιζε καταδίωξη με πυροβολισμούς ενός σκληρού κακοποιού από την αστυνομία. Ειδικοί Φρουροί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν κλεμμένο αυτοκίνητο στην οδό Μάρνη και όταν προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν τον ληστή, εκείνος πάτησε γκάζι παρασέρνοντας έναν αστυνομικό και τραυματίζοντας τον.

Όλα ξεκίνησαν χθες το πρωί, μετά τις 8. Χρειάστηκαν μόλις λίγα λεπτά για να δει μία γυναίκα το αυτοκίνητό της να γίνεται… καπνός, καθώς ο ληστής εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι εκείνη είχε αφήσει τα κλειδιά στη μηχανή του αυτοκινήτου.

Για καλή της τύχη, μέσα στο αυτοκίνητο είχε αφήσει την τσάντα της, στην οποία είχε αφήσει μέσα το κινητό της, με το GPS ενεργοποιημένο. Στη συνέχεια, κατήγγειλε την κλοπή στην αστυνομία, με τις αρχές να παρακολουθούν την πορεία του αυτοκινήτου μέσω του GPS του κινητού.

Τελικά, το αυτοκίνητο εντοπίστηκε στην Πλατεία Βάθης.

Οι αστυνομικοί είπαν στον ληστή να απομακρυνθεί από το όχημα και να παραδοθεί, όμως εκείνος έβαλε μπρος, πάτησε το γκάζι και εμβόλισε μία μηχανή της αστυνομίας, με αποτέλεσμα να ρίξει κάτω και να τραυματίσει έναν αστυνομικό.

Στη συνέχεια ακολουθούν σκηνές που θυμίζουν φαρ ουέστ, με τους αστυνομικούς να πυροβολούν τον ληστή. Μία από τις σφαίρες των αστυνομικών τον πετυχαίνουν στο πόδι και καταφέρνουν να τον ακινητοποιήσουν.

Ο κακοποιός φαίνεται πως μπαινόβγαινε στις φυλακές, με το ποινικό του παρελθόν να είναι πλούσιο, με υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπών.

Videos & Απoσπάσματα από Mega Σαββατοκύριακο - 09/10/2021