Κόσμος

Πτώση αεροσκάφους στο Μιλάνο – Μυστήριο γύρω από τον θάνατο του δισεκατομμυριούχου χειριστή

04.10.2021 | 17:53 Eνσωμάτωση

Ένα αεροσκάφος τύπου Piper πέφτει πάνω σε κτίριο κοντά σε σταθμό στο Μιλάνο. Το κτίριο τυλίγεται στις φλόγες όπως και αρκετά από τα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα έξω από αυτό.

Τα συντρίμμια του αεροσκάφους εκτοξεύονται εκατοντάδες μέτρα μακριά. Το σημείο μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο.

Λίγες ώρες αργότερα, τα Μέσα της Ρουμανίας μεταδίδουν την πληροφορία ότι χειριστής του αεροσκάφους ήταν το Νταν Πετρέσκου. Ο πλουσιότερος άνδρας της χώρας.

Ξεκληρίστηκαν 2 οικογένειες

Το αεροσκάφος, χειριστής του οποίου ήταν ο 68χρονος δισεκατομμυριούχος, παρέσυρε στον θάνατο 8 ακόμα άτομα, μεταξύ των οποίων και ένα μωρό.

Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, η οικογένεια ταξίδευε με προορισμό τη βίλα τους στην Όλμπια της Σαρδηνίας, όπου τους περίμενε η 98χρονη μητέρα του Πετρέσκου.

Μέσα στο αεροσκάφος ήταν η σύζυγος και ο γιος του Ρουμάνου μεγιστάνα. Ο Στέφαν Πετρέσκου εργαζόταν ως ερευνητής στον Καναδά και είχε πάει στην Ιταλία για μια βάφτιση, ενώ μαζί του ήταν και ένας φίλος του ο Τζουλιέν Μπροσάρντ.

Στην τραγωδία ξεκληρίστηκε και δεύτερη οικογένεια. Πρόκειται για τον Φίλιπο Νασιμπένε, διευθυντικό στέλεχος σε εταιρεία στο Μιλάνο, την 34χρονη σύζυγό του Στεφανί Καρολίν Αλεξαντρέσκου και το αγοράκι τους Ραφαέλ, που ήταν μόλις 1μιση έτους.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 04/10/2021