Ελλάδα

Λάρισα – Αντιεμβολιαστές επιχείρησαν να εμποδίσουν τους εμβολιασμούς έξω από ναούς

03.10.2021 | 20:08 Eνσωμάτωση

Σόου αντιεμβολιαστών σημειώθηκε στη Λάρισα έξω από εκκλησία. Σήμερα ξεκίνησαν στην περιοχή οι εμβολιασμοί έξω από τους ναούς και ομάδα ατόμων επιχείρησε να δημιουργήσει προβλήματα φωνάζοντας συνθήματα.

Το ανάθεμα στο μητροπολίτη Λάρισας ρίχνουν οι αντιεμβολιαστές, αντιδρώντας στη χορήγηση εμβολίων έξω από την εκκλησία. Πιστοί στην ρητορική του παραλογισμού , της παραπληροφόρησης, των σεναρίων συνωμοσίας και της θεωρίας ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός την στιγμή που οι νεκροί από την πανδημία αυξάνονται δραματικά.

Τη στιγμή που ο μητροπολίτης Ιερώνυμος φεύγει από το ναό μια ομάδα πιστών του επιτίθενται φραστικά και ξεπερνούν κάθε όρθιο. Εκείνος απαντά στον παραλογισμό με χαμόγελο, ευγένεια και καλοσύνη.

Μάλιστα τους προτρέπει να ακούν τους γιατρούς και όχι διαφόρους καθοδηγητές .

Όλα ξεκίνησαν μόλις έξω από το ναό εμφανίστηκε κινητή ομάδα εμβολιασμού σε μια προσπάθεια της εκκλησίας να πείσει τους πιστούς να θωρακιστούν έναντι του ιου. Οι αρνητές της λογικής επιχειρήσαν να εμποδίσουν τους εμβολιασμούς, επικαλούμενοι την ιερότητα του χώρου.

Μάλιστα μητέρα τριών παιδιών επιτίθεται φραστικά στους αστυνομικούς που έφτασαν στον ιερό ναό.

Η παρέμβαση της αστυνομία ήταν άμεση, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να μπορέσουν να πραγματοποιηθούν οι εμβολιασμοί.

Όπως αποκάλυψε ο μητροπολίτης μια ακόμη ανεμβολίαστη μοναχή από την Κορινθία έχασε σήμερα τη μάχη με τον ιό.

Oι εμβολιασμοί από κινητές μονάδες έξω από ιερούς ναούς θα συνεχιστούν και την επόμενη Κυριακή.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 03/10/2021