Ελλάδα

Αξιωματικός του Λιμενικού διακινούσε ναρκωτικά και εν ώρα υπηρεσίας – Θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ναυτοδικείου

03.10.2021 | 20:08 Eνσωμάτωση

Το πρωί της Τρίτης ενώπιον του ανακριτή θα βρεθούν οι 4 από τους 5 συλληφθέντες που κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών σε Αθήνα και Φθιώτιδα.

Ο 47χρονος αξιωματικός του λιμενικού και πρώην βατραχάνθρωπος της Ομάδας Υποβρυχίων καταστροφών, που φέρεται ως εγκέφαλος της οργάνωσης, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα του Ναυτοδικείου Πειραιά.

Από την πολύμηνη αστυνομική έρευνα προέκυψε πως ακόμη και εν ώρα υπηρεσίας, ο λιμενικός φέρεται να πραγματοποιούσε διακίνηση ναρκωτικών.

Είναι ο 47χρονος λιμενικός λίγη ώρα μετά από την στιγμή που είχε πιάσει το σταυρό στα Θεοφάνια στη Στυλίδα.

Εκεί ήταν που γνώρισε και τον ηθοποιό και πρώην δήμαρχο Στυλίδας, Απόστολο Γκλέτσο, με τον οποίο διατηρούσαν φιλικές σχέσεις.

Παρά το γεγονός ότι το όνομα του Απόστολου Γκλέτσου βρίσκεται στη δικογραφία της υπόθεσης, ο ίδιος διαψεύδει την οποιαδήποτε εμπλοκή του με τα ναρκωτικά.

Το προφίλ του 47χρονου Λιμενικού

Ο 47χρονος που συνελήφθη είναι σημαιοφόρος του λιμενικού σώματος. Υπηρετούσε στη Φθιώτιδα και είχε αποσπαστεί στη Λέσβο ως Σύνδεσμος για τη FRONTEX. Ήταν απόφοιτος του 125ου σχολείου Βατραχανθρώπων με πολλές διακρίσεις στο παρελθόν, δύτης και υπήρξε υποψήφιος σε Δημοτικές εκλογές στην περιοχή που υπηρετούσε.

Η έρευνα των αστυνομικών για να εξακριβωθεί η πλήρης δράση του κυκλώματος βρίσκεται σε εξέλιξη.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 03/10/2021