Ελλάδα

Στην Αθήνα το 44ο Διεθνές Συνέδριο Οδοντικής Προσθετικής

30.09.2021 | 19:02 Eνσωμάτωση

Ξεκίνησε σήμερα το διεθνές οδοντιατρικό συνέδριο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Οδοντικής Προσθετικής στοχεύει να προσφέρει επιστημονικό πρόγραμμα υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων θεμάτων αιχμής στον τομέα της Προσθετικής, της Επανορθωτικής Οδοντιατρικής και της Οδοντιατρικής Τεχνολογίας, που παρουσιάζονται από κορυφαίους ειδικούς στον τομέα.

Η Φώφη Καμποσιώρα, Πρόεδρος European Prosthodontic Association δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, είναι μία προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και 2-3 χρόνια. Ήταν ένα συνέδριο που θα γινόταν τον Σεπτέμβριο πέρυσι, λόγω του κορωνοϊού δεν μπόρεσε να γίνει».

Στο πανευρωπαϊκό συνέδριο οδοντικής προσθετικής παρευρέθηκαν 27 ομιλητές διεθνούς εμβέλειας με συνολικά πάνω από 500 συμμετέχοντες. Η κ. Καμποσιώρα καλοσώρισε τους συμμετέχοντες. «Είμαι ενθουσιασμένη που καλωσορίζω πανεπιστήμια από 23 χώρες του πλανήτη, και 27 ομιλητές που θα κάνουν αυτό το συνέδριο μία αξέχαστη εμπειρία. Το European Prosthodontic Association είναι μία από τις παλιότερες επιστημονικές εταιρείες στην Ευρώπη και πραγματικά νιώθω το βάρος και κυριολεκτικά και μεταφορικά φορώντας το περιδέραιο αυτό, το φοράει ο εκάστοτε πρόεδρος και χαράζει το όνομά του επάνω, οπότε είναι μία ψήφος εμπιστοσύνης και στην Ελλάδα και στο επιστημονικό της δυναμικό».

Το 44ο Πανευρωπαϊκο συνεδριο διοργανώθηκε στην Ελλάδα υπό την επίβλεψη της Προέδρου Φωφης Καμποσιώρα.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 30/09/2021