Ελλάδα

Άγιος Παντελεήμονας – Λεία μαμούθ 200.000 ευρώ από διαμερίσματα – Γνώριμοι της αστυνομίας οι ληστές

27.09.2021 | 17:30 Eνσωμάτωση

Συνολικά 200.470- ευρώ, κοσμήματα και νομίσματα αξίας πήραν από σπίτι στον Άγιο Παντελεήμονας οι διαρρήκτες, οι οποίοι είναι γνώριμοι των Αρχών καθώς έχουν συλληφθεί στο παρελθόν για τα ίδια αδικήματα.

Η ομάδα ΔΙΑΣ πήρε σήμα τα ξημερώματα της Κυριακής από πληροφορία που έφτασε στην αστυνομία για περίεργες κινήσεις στην περιοχή.

Ένοικοι πολυκατοικίας άκουσαν θορύβους και καθώς στη γειτονιά τους η εγκληματικότητα καλπάζει, άμεσα ειδοποίησαν το 100.

Οι ληστές μόλις πήραν χαμπάρι από την αναστάτωση στην πολυκατοικία πως κάποιος τους κατάλαβε, πήδηξαν από τα μπαλκόνια, μπήκαν σε ένα διαμέρισμα και δε δίστασαν να απειλήσουν με όπλα το ζευγάρι των ενοίκων πριν τραπούν σε φυγή.

Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ έφτασαν άμεσα και εντόπισαν τους ληστές, οι οποίοι στη θέα τους τράπηκαν σε φυγή και ακολούθησε καταδίωξη.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν και άλλοι μοτοσικλετιστές της ΔΙΑΣ και τελικά κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν και να τους οδηγήσουν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών.

Πάνω τους βρέθηκαν 200.000 ευρώ, κοσμήματα και διαρρηκτικά εργαλεία.

Η έρευνα έδειξε πως οι συγκεκριμένοι είχαν διαρρήξει δύο διαμερίσματα στην ίδια πολυκατοικία και είχαν διαπράξει ληστεία σε βάρος ιδιοκτήτη διαμερίσματος σε ακόμα μία πολυκατοικία της περιοχής ξαφρίζοντας τα πάντα από τα συνολικά τρία σπίτια.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 27/09/2021