Ελλάδα

Κορωνοϊός – Αναβολή στη δίκη για τους εικονικούς εμβολιασμούς

24.09.2021 | 16:50 Eνσωμάτωση

Με τη δίκη για τους εικονικούς εμβολιασμούς στο ΙΚΑ της Λεωφόρου Αλεξάνδρας να αναβάλλεται το μεσημέρι αορίστως, λόγω προβλήματος που επικαλέστηκε η μία εκ των 3 γυναικών που κατηγορούνται, οι αναλύσεις στο επίμαχο βίντεο βάζουν σε σκέψεις, οι καταθέσεις των αστυνομικών που προχώρησαν στις συλλήψεις είναι κρίσιμες και οι εξηγήσεις της πλαστικής γιατρού στο Live News προκαλούν ενδιαφέρον.

Όπως είπε, μπορεί το πρωί να μην πήγε στα δικαστήρια αλλά δεν κρύβεται αφού δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Ζήτησε και πήρε αναβολή για να ετοιμάσει την υπερασπιστική της γραμμή.

Το βίντεο ντοκουμέντο που οδήγησε στη σύλληψη της πλαστικής χειρουργού δείχνει τι έγινε το πρωί της περασμένης Τρίτης. Η ώρα είναι 10.47. Σε αυτό το σημείο βλέπουμε για πρώτη φορά τη σύριγγα κ μέσα το μαύρο έμβολο να βρίσκεται στη μέση. Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε χρόνο ρεκόρ κ εδώ διακρίνουμε και πάλι το μαύρο έμβολο που μοιάζει να μην έχει φτάσει στο τέλος σύριγγας, όπως θα έπρεπε…

Οι αστυνομικοί που έκαναν έλεγχο αμέσως μετά επισημαίνουν ότι βρήκαν μέσα στη σύριγγα 12 ml του εμβολίου, ενώ κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει ούτε ίχνος.

Η κατηγορούμενη γιατρός μιλάει για πλεκτάνη που στήθηκε σε βάρος της και επιμένει πως δεν προσπαθούσε να αποφύγει τον εμβολιασμό της.

Το πρωί η πλαστική χειρουργός μετέφερε μέσω του δικηγόρου της, ότι επιθυμεί να δώσει το παρών στη δίκη της, γιατί όπως υποστηρίζει έχει να καταθέσει στοιχεία που θα φανούν σημαντικά.

Οι άλλες δύο κατηγορούμενες στην υπόθεση, η νοσηλεύτρια που έκανε το εμβόλιο και η γραμματέας της γιατρού, πήγαν το πρωί στα δικαστήρια και αποχώρησαν χωρίς να κάνουν δηλώσεις.

Η πλαστική χειρουργός, η νοσηλεύτρια και η γραμματέας της, κατηγορούνται για υφαρπαγή ψεύδους βεβαίωσης, συνέργεια στην πράξη και παραβίαση των μέτρων κατά της μετάδοσης ασθενειών.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 24/09/2021