Ελλάδα

Κούγιας – Συγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση του μοντέλου στη Γλυφάδα με την κοκαΐνη – «Δεν βρέθηκαν αποτυπώματα στα φιξάκια»

24.09.2021 | 18:24 Eνσωμάτωση

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του μοντέλου, το οποίο συνελήφθη με 35 φιξάκια κοκαΐνης στο αυτοκίνητό της στην Γλυφάδα.

Σύμφωνα με τον συνήγορο της κατηγορουμένης, η οποία από την πρώτη στιγμή υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με τα ναρκωτικά, Αλέξη Κούγια, μετά από αναλύσεις που έγιναν δεν βρέθηκαν αποτυπώματα της ίδιας στα φιξάκια.

«Δε βρέθηκε ζυγαριά και μεγαλύτερη ποσότητα ναρκωτικών στο σπίτι της αλλά ούτε και τα αποτυπώματά της στα φιξάκια. Το συγκλονιστικό είναι ότι δεν βρέθηκαν ούτε άλλου προσώπου τα αποτυπώματα. Κάποιος είχε φρονήσει να μην υπάρχουν αποτυπώματα».

Κατεπέκταση, όπως σημειώνει ο κ. Κούγιας, «αυτός που τα έβαλε εκεί φορούσε γάντια», ενώ γάντια δεν βρέθηκαν ούτε στο αυτοκίνητο αλλά ούτε και στο σπίτι του μοντέλου.

Επιπλέον, «δεν βρέθηκαν ούτε των αστυνομικών τα αποτυπώματα πάνω στα ναρκωτικά», κάτι που προκαλεί ερωτηματικά αφού κανένας τους, σύμφωνα με τις καταθέσεις τους δε φορούσε γάντια.

«Γύρω από το σπίτι της δεν υπάρχουν κάμερες που σημαίνει ότι κάποιος το γνώριζε αυτό, το είχε μελετήσει», καταλήγει ο Αλέξης Κούγιας.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 24/09/2021