Κόσμος

Πίτσα στο… πεζοδρόμιο για τον ανεμβολίαστο Μπολσονάρο

21.09.2021 | 20:40 Eνσωμάτωση

Μια παράδοση που αντέχει από το 1955 και θέλει τη Βραζιλία να ανοίγει πάντα τις εργασίες των Γενικών Συνελεύσεων του ΟΗΕ, τηρήθηκε και φέτος.

Ο Ζαϊρ Μπολσονάρο ανέβηκε πρώτος στο βήμα, αφού προηγουμένως είχε συνειδητοποιήσει ότι η ζωή στη Νέα Υόρκη δεν είναι εύκολη για τους ανεμβολίαστους.

Προκλητικός για άλλη μία φορά ο πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐρ Μπολσονάρο χρησιμοποίησε το βήμα της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών για να υπερασπιστεί τη χρήση μη δοκιμασμένων φαρμάκων στη θεραπεία του κορωνοϊού.

Ο ακροδεξιός πρόεδρος της Λατινικής χώρας και αρνητής του εμβολίου είπε ότι ανέρρωσε από τον ιό με χάπι κατά της ελονοσίας και ότι οι μελέτες έχουν αποδειχθεί αναποτελεσματικές για τη θεραπεία της νόσου.

Ο Βραζιλιάνος ηγέτης έφτασε στις Ηνωμένες Πολιτείες την Δευτέρα και κατάλαβε τι σημαίνει να κυκλοφορείς ανεμβολίαστος στη Νέα Υόρκη.

Στις φωτογραφίες ο Μπολσονάρο εικονίζεται να τρώει πίτσα στο πόδι παρέα με τους υπουργούς του επειδή τους απαγορεύτηκε η είσοδος στο κατάστημα χωρίς πιστοποιητικό υγείας.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 21/09/2021