Κόσμος

Βρετανία – Σοκ από τον θάνατο 56χρονης που κέρδισε 31 εκατομμύρια ευρώ στο λόττο

10.09.2021 | 18:25 Eνσωμάτωση

«Δεν πανικοβλήθηκα ποτέ, θα τα σκεφτώ όλα πολύ καλά. Θα κάνω ότι πρέπει και με τους σωστούς ανθρώπους».

Ήταν το 2013 όταν η Μάργκαρετ κέρδισε σε λοταρία της Βρετανίας το τεράστιο ποσό των 30 εκατομμυρίων ευρώ. Και ενώ θα περίμενε κανείς ότι θα την βοηθούσαν τα χρήματα η ίδια μετά από χρόνια δήλωνε:

«Τα χρήματα μου έφεραν μόνο θλίψη. Μου κατέστρεψαν τη ζωή. Πέρασα έτσι 6 χρόνια. Δεν είμαι θρησκευόμενη, αλλά αν υπάρχει κόλαση, έχω υπάρξει εκεί. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Βρέθηκα στα τάρταρα».

Η 56χρονη, αφού κέρδισε το τεράστιο ποσό, δώρισε σε κάθε ένα από τα αδέρφια της πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ.

Αγόρασε μια παμπ, σπίτια αλλά και ένα μεγάλο σπίτι στην περιοχή όπου είχε μεγαλώσει. Εκεί δημιούργησε και έναν εκθεσιακό χώρο με αυτοκίνητα και μηχανές που είχε αγοράσει, παρόλο που δεν οδηγούσε.

Δώρισε πολλά χρήματα στην κοινωνία που έμενε, ενώ σύμφωνα με την ίδια έμεινε με 5 εκατομμύρια ευρώ το 2019 και πολλές φορές είχε γίνει στόχος ληστών.

Μυστήριο με τον θάνατό της

Η Μάργκαρετ Λουρί βρέθηκε νεκρή στο μικρό σπίτι που έμενε καθώς δεν είχε προλάβει να μετακομίσει σε αυτό που είχε αγοράσει και ετοίμαζε τους τελευταίους μήνες.

Πρόκειται για τη γυναίκα που η τύχη της χάρισε πάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ πριν από 8 χρόνια.

Σύμφωνα με συγγενείς, αισθανόταν άρρωστη τις τελευταίες δυο εβδομάδες όμως δεν ήθελε να πάει στο γιατρό. Έχει 4 αδέρφια και δεν είχε παντρευτεί ποτέ.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 10/09/2021