Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι – Η γιατρός της Ιωάννας μιλά στο MEGA

10.09.2021 | 17:26 Eνσωμάτωση

Στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε η κυρία Μαρία Καλοφώνου, Διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής Θριάσιο, η γιατρός που έχει αναλάβει την 34χρονη Ιωάννα.

Λίγες μέρες πριν τις 15 Σεπτεμβρίου, οπότε και αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη της δράστιδος η γιατρός της 34χρονης Ιωάννας μιλά στο MEGA για την πορεία αποκατάστασης της υγείας της.

«Την είδα πρόσφατα, ελέγχουμε το δέρμα της μετά από ένα ταξίδι για υδροθεραπείες που έκανε, έρχεται συχνά για να δούμε τη βελτίωσή της, συζητάμε για τα πλάνα μας τα χειρουργεία που θα ακολουθήσουν μετά το δικαστήριο. Είναι σωματικά καλά, με την έννοια ότι δεν έχει τραύματα. Ως προς το ψυχολογικό κομμάτι, είναι εμφανές ότι αγωνιά για τις ημέρες που έρχονται», ανέφερε η κυρία Καλοφώνου.

«Περίμενα από την Ιωάννα ότι θα πήγαινε. Ήμουν σίγουρη. Τελευταία ανησυχώ γιατί σωματοποιεί το άγχος της κι ανησυχώ.», πρόσθεσε.

«Η Ιωάννα όσο μπορούμε να τη βελτιώνουμε, θα τη βελτιώνουμε. Έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο για τη ζωή, κι όσο μπορούμε να πλησιάζουμε στην αποδεκτή εικόνα θα την κάνουμε. Στο δικαστήριο φαντάζομαι θα τη δούμε με την μάσκα. Δεν ειναι πληγές αυτές που έχει είναι ουλές. Η μάσκα έχει θεραπευτικό σκοπό. Βοηθά στο να μη φουσκώνουν αυτές οι ουλές. Πρέπει να τη φοραεί, υποθέτω θα τη φοράει και στο δικαστήριο», τόνισε.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 10/09/2021