Πολιτική

Γιάννης Πρετεντέρης – Η άνοδος Μητσοτάκη στη ΔΕΘ και το κρίσιμο στοίχημα της κυβέρνησης

10.09.2021 | 20:09 Eνσωμάτωση

Το πολιτικό κλίμα που συνοδεύει την άνοδο του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης σχολίασε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΜEGA ο Γιάννης Πρετεντέρης.

«Σαφώς όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι υπάρχει φθορά των κυβερνητικών μεγεθών 2 έως 5 μονάδων. Αλλά, ταυτοχρόνως, υπάρχει πλήρης διατήρηση της κυριαρχίας Μητσοτάκη και της κυβέρνησης έναντι του ΣΥΡΙΖΑ και της αντιπολίτευσης. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Μητσοτάκης θα ανέβει ήσυχως στη ΔΕΘ. Είναι σα το δρομέα που έχει αρχίσει και λαχανιάζει. Προηγείται, δεν θα εγκαταλείψει τον δρόμο, αλλά πρέπει να πάρει μια δεύτερη ανάσα. Να δείξει ότι ελέγχει την κατάσταση, ότι καταλαβαίνει τις προτεραιότητες του ελληνικού λαού και ότι έφτιαξε από την αρχή ένα κυβερνητικό σχήμα που λειτουργεί» υπογράμμισε ο δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Πρετεντέρη, είναι κρίσιμο για την κυβέρνηση να δείξει ότι «παρά τις δυσκολίες που πέρασε, να μπορεί να αποδείξει ότι μπορεί ανταποκριθεί στην εμπιστοσύνη αυτή που συνεχίζει να της έχει ο κόσμος».

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 10/09/2021