Ελλάδα

Ασπρόπυργος – Τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς – Μοτοσικλέτα παρέσυρε πεζό

10.09.2021 | 17:09 Eνσωμάτωση

Έχουν περάσει λίγες ώρες από την τραγωδία με τους δύο νεκρούς στον Ασπρόπυργο και οι εικόνες στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου παραμένουν σκληρές.

Ένα από τα παπούτσια που φορούσε ο άτυχος πεζός, μαζί με ρούχα και κομμάτια από τη μηχανή που τον παρέσυρε, έχουν μείνει στην άκρη του δρόμου.

Το χρονικό

Όλα έγιναν λίγο πριν τις 08.00 το πρωί της Παρασκευή, όταν μηχανή στο ρεύμα προς Αθήνα παρέσυρε πεζό που εκείνη την ώρα προσπαθούσε να διασχίσει την εθνική οδό για να περάσει απέναντι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πεζός λίγο νωρίτερα είχε σταματήσει με το αυτοκίνητό του στο 16ο χιλιόμετρο της Αθηνών – Κορίνθου και βγήκε για να περάσει με τα πόδια στο απέναντι κατάστημα, κάτι που στάθηκε μοιραίο τόσο για τη δική του ζωή, όσο και για εκείνη του οδηγού που τον παρέσυρε.

Οι άτυχοι άντρες μετά τη σύγκρουση έπεσαν αιμόφυρτοι στο δρόμο και λίγες ώρες μετά υπέκυψαν στα τραύματά τους, στα νοσοκομεία που μεταφέρθηκαν…

Στην περιοχή προκλήθηκε μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων, καθώς για περίπου μία ώρα η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα διακόπηκε μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταφορά των θυμάτων με ασθενοφόρα και να καθαρίσει ο δρόμος από τα εξαρτήματα της μηχανής.

Τραγική φιγούρα η σύζυγος του πεζού που παρασύρθηκε. Η γυναίκα έμεινε μέσα στο αυτοκίνητο που είχε σταματήσει στην άκρη και είδε το δυστύχημα να σημειώνεται μπροστά στα μάτια της.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 10/09/2021