Κόσμος

Του κόσμου τα… παράξενα – Στρίμωγμα για… ρεκόρ Γκίνες & ένα μπαρ με αθλήτριες άρσης βαρών

05.09.2021 | 13:43 Eνσωμάτωση

Το πρώτο μπαρ με αθλήτριες άρσης βαρών στην Ιαπωνία είναι γεγονός. Στη Γερμανία 20 αθλήτριες χάντμπολ κατάφεραν να χωρέσουν σε ένα αυτοκίνητο, αψηφώντας τα μέτρα του κορωνοϊού, καταρρίπτοντας προηγούμενο ρεκόρ από το 2019.

Γερμανία: «Στριμωχτήκαν» στο θρυλικό Τrabant 20 αθλήτριες για το ρεκόρ Γκίνες

Είκοσι αθλήτριες ομάδας χάντμπολ κατάφεραν και στριμώχτηκαν μέσα σε ένα μεσαίου κυβισμού αυτοκίνητο Τrabant 601 του 1965 με σκοπό να σπάσουν το ρεκόρ Γκίνες.

Οι κοπέλες χρησιμοποίησαν κάθε ελεύθερο χώρο του αυτοκινήτου, όπως κάτω από το τιμόνι, ξάπλωσαν πάνω στην κονσόλα μπροστά στο παρμπρίζ και φυσικά αρκετές χώρεσαν στο πορτ- μπαγκάζ.

Παρουσία εκατοντάδων καλεσμένων στο Σβικάου της Γερμανίας οι ευλύγιστες κοπέλες το έκαναν το θαύμα τους.

Το αγέραστο και αθάνατο Τrabant χώρεσε ολόκληρη την ομάδα χειροσφαίρισης και όλοι οι συμμετέχοντες θα δουν το όνομά τους στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.

Οι αθλήτριες γιορτάζουν την άνοδό τους στην 1η κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος και βέβαια η καταγραφή τους στο βιβλίο Γκίνες είναι ό,τι καλύτερο.

Το 1976 μπήκαν μέσα σε ένα Τrabant 17 άνθρωποι και το 2019 το ρεκόρ ανέβηκε στους 18.
Φέτος έγιναν 20.

Ιαπωνία: Άνοιξες το πρώτο μπαρ με αθλήτριες άρσης βαρών

Είναι το πρώτο μπαρ που το διαχειρίζονται εξ ολοκλήρου κυρίες της άρσης βαρών και εν μέσω πανδημίας άνοιξε τις πόρτες του στο Τόκυο και καλωσόρισε τους πρώτους καλεσμένους.

Οι Κυρίες με τα Μπράτσα όπως λέγονται είναι η ομάδα που διευθύνει το μπαρ και στην αρχή η επιχειρηματική δραστηριότητά τους ήταν ένα γυμναστήριο.

Όμως ήταν τόσο δημοφιλείς που άνοιξαν ένα κανάλι στο YouTube και στη συνέχεια αυτό το ξεχωριστό μπαρ με το σκεπτικό να διασκεδάζουν τους θαμώνες όπως μόνο οι ίδιες ξέρουν.
Βέβαια ανάλογα με τα γούστα του κάθε πελάτη.

Τα κορίτσια εκτελούν παραστάσεις επιδεικνύοντας τα μπράτσα τους, δίνουν οδηγίες για ασκήσεις ενώ, εκτός από αλκοόλ, σερβίρουν και ποτά με πρωτεΐνες.

Έτσι, τα δυναμικά κορίτσια φωτογραφίζονται με τους πελάτες και φυσικά, όποτε το ζητήσουν, τους παίρνουν αγκαλιά.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 05/09/2021