Αθλητικά

Παραολυμπιακοί Αγώνες – Ακόμα δύο μετάλλια για τη χώρα μας

04.09.2021 | 20:44 Eνσωμάτωση

Ακόμη δύο μετάλλια για την Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, που έφτασε συνολικά τα 11. Ο Θανάσης Προδρόμου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό του άλματος σε μήκος. Λίγες ώρες πριν, η μεικτή ομάδα στο μπότσια, πήρε το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Θανάσης Προδρόμου πανηγυρίζει με την ελληνική σημαία μια ακόμα μεγάλη στιγμή της ελληνικής αποστολής στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στον τελικό του άλματος σε μήκος Τ20 με άλμα στα 7 μέτρα και 17 εκατοστά, επίδοση που συνιστά ατομικό του ρεκόρ. Είναι το 11ο μετάλλιο που κερδίζει η Ελλάδα σε αυτούς τους αγώνες.

«Ο χορός των μεταλλίων συνεχίζεται στο Τόκιο για την ομάδας μας. Ο Θανάσης Προδρόμου πήρε το αργυρό μετάλλιο στο μήκος στην κατηγορία Τ20 με ατομικό του ρεκόρ. Μπράβο Θανάση!»

Λίγο νωρίτερα η χώρα μας είχε πανηγυρίσει ένα ακόμα μετάλλιο. Το χάλκινο, που κέρδισε η μεικτή ομάδα μπότσια κατηγορίας BC3, αποτελούμενη από τους Πολυχρονίδη, Ντέντα και Πυργιώτη.

Νίκησε στον μικρό τελικό το Χονγκ Κονγκ με 7-0 και ανέβηκε στο βάθρο, παρόλο που στον ημιτελικό είχε ηττηθεί από την Ιαπωνία με 5-1 χάνοντας την ευκαιρία να διεκδικήσει το χρυσό. Με αυτό το μετάλλιο ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης έφτασε τα 6 σε Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Videos & Απoσπάσματα από Αθλητικές Ειδήσεις - 04/09/2021