Ελλάδα

Θλίψη για τον θάνατο του Mad Clip

03.09.2021 | 13:47 Eνσωμάτωση

Η είδηση ότι ο τράπερ Mad Clip σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Βουλιαγμένη βύθισε στο πένθος τους συγγενείς, φίλους και συνεργάτες του 34χρονου μουσικού.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης, 0 Mad Clip έχασε τον έλεγχο της Porsche 911 του, στο ύψος της εκκλησίας Παναγία Φανερωμένη της Βουλιαγμένης.

Το αυτοκίνητο προσέκρουσε διαδοχικά σε κολόνα και δέντρο και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής η οποία επιχειρούσε για δύο ώρες προκειμένου να μπορέσει να τον απεγκλωβιστεί.

Την ίδια στιγμή αφέθηκε ελέυθερος από την αστυνομία ο οδηγός ενός λευκού Audi αφού δεν προέκυψαν ενοχοποιητικά στοιχεία σε βάρος του. Αφέθηκε ελεύθερος, καθώς ο εισαγγελέας αποδέχθηκε την κατάθεσή του ότι δεν είχε καμία σχέση με το εν λόγω δυστύχημα, φροντίζοντας να κρατήσει απόσταση από το αυτοκίνητο του τράπερ.

Λίγη ώρα πριν από το θανάσιμο τροχαίο, ο άτυχος τράπερ τραγουδούσε μαζί με την στενή συνεργάτη του Ελένη Φουρείρα σε γαμήλιο πάρτι φίλου τους.

Εν τω μεταξύ, στο σημείο που σκοτώθηκε ο 34χρονος δημοφιλής τρα΄περ σπεύδουν συνεχώς θαυμαστές του και αφήνουν ένα λουλούδι.

Ζούσε το όνειρό του

Ο Mad Clip γεννήθηκε σε μια φτωχογειτονιά έξω από τη Νέα Υόρκη όπου και έζησε τα εφηβικά του χρόνια πριν εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα. Tο τραγούδι και συγκεκριμένα η trap, αποτέλεσε το διαβατήριό του για το πέρασμα στον λαμπερό κόσμο που με τόσο πάθος ονειρευόταν.

Συνεργάστηκε με πάρα πολλούς καλλιτέχνες στο χώρο της εγχώριας σκηνής, όπως η Ελένη φουρείρα, η Josephine αλλα και με καλλιτέχνες στο χώρο της trap σκηνής.

Η θλίψη που άφηνει πίσω το χαμογελαστό παιδί της Trap είναι πραγματικά ανείπωτη σε φίλους και συνεργάτες.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 03/09/2021