Ελλάδα

Κυπαρισσία – Θρίλερ με το πτώμα γυναίκας που είχαν «τσιμεντώσει» – Στο σπίτι ζούσε η 42χρονη που αγνοείται

02.09.2021 | 06:08 Eνσωμάτωση

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με το μακάβριο εύρημα στην Κυπαρισσία.

Το πρωί της Τετάρτης, βρέθηκε «θαμμένο» κάτω απο τσιμέντο, στην αυλή σπιτιού στην Άνω Πόλη, πτώμα γυναίκας, το οποίο εικάζεται ότι ανήκει στην 42χρονη Ρουμάνας Μόνικα Γκιους, που αγνοείται από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Στο εν λόγω οίκημα, έμενε η ίδια και μετά την μυστηριώδη εξαφάνισή της, ο σύντροφός της, ο οποίος φέρεται να έχει αναχωρήσει για τη Ρουμανία.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες οι ιδιοκτήτες του σπιτιού παρατήρησαν διαφορετικό χρώμα τσιμέντου σε κάποιο σημείο του σπιτιού και τους κίνησε την περιέργεια.

Έτσι, εχθές το πρωί σκαπτικό μηχάνημα παρουσία της αστυνομίας έσκαψε το σημείο και βρέθηκε το πτώμα θαμμένο κάτω από το τσιμέντο. Να σημειωθεί ότι κοντά στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα είχαν γίνει έρευνες το προηγούμενο διάστημα σε πηγάδι που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.

Η μυστηριώδης εξαφάνιση

Η 42χρονη Μόνικα Γκιους, μητέρα τριών παιδιών,  έμενε τα τελευταία είκοσι χρόνια στην περιοχή, εργαζόταν ως καθαρίστρια, φρόντιζε ηλικιωμένους, αλλά τελευταία ήταν άνεργη και αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Τα ίχνη της χάθηκαν ξαφνικά τον Φεβρουάριο, χωρίς κανείς να γνωρίζει την ακριβή ημέρα. Η εξαφάνισή της έγινε αντιληπτή από συγγενείς τέσσερις μήνες μετά.

Τα ίχνη της χάθηκαν ξαφνικά το Φεβρουάριο, χωρίς κανείς να γνωρίζει την ακριβή ημέρα. Η εξαφάνισή της έγινε αντιληπτή από συγγενείς τέσσερις μήνες μετά.

Οι καταγγελίες για κακοποίηση

Η Μόνικα, βίωνε συχνά ενδοοικογενειακή βία και από τον πρώην σύζυγο και πατέρα των τριών παιδιών της, αλλά και από τον σύντροφό της.

Ο μεγαλύτερος γιος της που ζει στην Αγγλία, είχε καταγγείλει πως ο άνθρωπος αυτός την έστειλε στο νοσοκομείο με σπασμένο χέρι από το ξύλο.

Ο σύντροφός της, όταν η Μόνικα εξαφανίστηκε, είπε σε κάποιους φίλους του, ότι θα έφευγε για τη Ρουμανία για μια καλύτερη δουλειά. Μιλώντας τότε, ανέφερε πως η Μόνικα «ζει και βασιλεύει» και υπέδειξε κάποια άλλα πρόσωπα, που πιθανότατα γνωρίζουν που βρίσκεται. Δήλωσε πρόθυμος να βοηθήσει στις έρευνες για τον εντοπισμό της.

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 02/09/2021